شناسهٔ خبر: 71398009 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

آسمان استان بوشهر امروز و فردا بارانی است

معاون توسعه و پیش بینی اداره کل هواشناسی استان بوشهر گفت: از روز گذشته فعالیت سامانه بارشی به صورت پراکنده در استان بوشهر آغاز شده و فردا بارش‌ها بیشتر می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ زهرا راستگو افزود: دوشنبه بیشتر مناطق استان تحت تاثیر این سامانه بارشی قرار خواهند گرفت ولی مقدار بارش‌ها در مناطق مرکزی و جنوبی بیشتر خواهد بود.

وی بیان کرد: از ظهر روز دوشنبه همزمان با نفوذ توده هوای سرد و پر فشار، وزش باد‌های شمالی بر روی سطح خلیج فارس آغاز و به دنبال آن افزایش موج دریا را خواهیم داشت.

معاون توسعه و پیش بینی اداره کل هواشناسی گفت: وزش باد‌های شمالی و تلاطم دریا تا روز چهارشنبه در سواحل ادامه خواهد داشت.

راستگو اضافه کرد: روز‌های سه شنبه و چهارشنبه دمای هوا به دلیل وزش باد‌های شمالی و نفوذ توده هوای سرد کاهش پیدا می‌کند.

وی گفت: پایان هفته نیز سامانه بارشی جدیدی وارد استان می‌شود.

<div id="video-display-embed-code_12039959"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4457208/12039959?width=600&height=350"></script></div>