به گزارش سایت دیدهبان ایران، پدر امیرمحمد خالقی در مصاحبه با خبرگزاری فارس (وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی) درباره تحصن و تجمع دانشجویان در دانشگاهها در پی قتل پسرش اظهار داشت: ما موافق اینجور کارها نیستیم؛ اصلا ما اهل سیاست نیستیم، فقط با خدا هستیم و با هیچ احدی کاری نداریم، فقط میخواهیم که قاتلان فرزندم به جزای اعمالشان برسند.
وی تاکید کرد: پسرم در روستا با امکانات کم توانست درس بخواند و وارد دانشگاه تهران شود درخواستم این است که آنهایی که به ناحق خون پسرم را ریختند به جزای اعمالشان برسند.
پدر امیر محمد گفت: من به پسرم گفته بودم که خدا را فراموش نکند ،نماز و قرآن بخواند و با هیچ احدی کاری نداشته باشد که اهل تشیع هستند یا تسنن؛ ما طایفهای ساده زیست هستیم و مظلوم که همه ما را میشناسند.
وی در خاتمه با بیان اینکه پسر کوچکشان امیر محمد بوده گفت: سه پسر دارم و دو دختر که دختر کوچکم ششم دبستان است و پسر کوچکم امیر محمد بود و آرزوی دامادیاش را داشتیم که قاتلان نگذاشتند و مظلومانه او را به قتل رساندند.