به گزارش خبرنگار مهر، دانیال اسفندیاری صبح یکشنبه در نشست کارگروه آرد و نان شهرستان گناوه اظهار کرد: اعضای کارگروه آرد و نان شهرستان نسبت به توزیع عادلانه آرد و مصرف صحیح، اهمیت و دقت لازم داشته باشند.
سرپرست فرمانداری گناوه افزود: در این راستا نظارت بر توزیع، کیفیت و ارتقای آگاهی جامعه در مورد مصرف بهینه این مواد غذایی مورد اهتمام جدی قرار گیرد.
وی بیان کرد: در صورتیکه اعضای کارگروه بر اساس وظیفه ذاتی خود آنچه تعریف شده عمل کنند، در تأمین و توزیع آرد کافی، مشکلی پیش نخواهد آمد.
سرپرست فرمانداری گناوه با تاکید بر اینکه شهرستان نباید هیچگونه کمبود آرد در طول سال بخصوص ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز داشته باشد، اضافه کرد: تدابیر و تمهیدات لازم جهت ذخیره آرد و محل نگهداری آن اندیشیده شود.
وی خاطرنشان کرد: اعضای کارگروه آرد و نان باید با احساس مسؤولیت و همیاری و تعامل بیشتر تلاش کنند تا در زمینه توزیع آرد مشکلی پیش نیاید.
رئیس کارگروه آرد و نان شهرستان گناوه ادامه داد: در پایان هر ماه، چگونگی عملکرد اعضا بر اساس وظایف تعریف شده مورد بررسی و ارزیابی قرار خواهد گرفت.
وی گفت: سهمیه مورد نیاز آرد شهرستان به استان ارسال و به فرمانداری هم گزارش شود.
تاکید بر دایر شدن گشت مشترک
وی بر دایر شدن گشت مشترک نظارت بر نانواییها تاکید کرد و افزود: در صورتیکه نانواییها مشکلی بخصوص در زمینه سهمیه و پخت نان داشتند بررسی و پیگیری و به فرمانداری گزارش دهند.
سرپرست فرمانداری گناوه اظهار کرد: همه نانواییها ملزم هستند به ترازوی وزن، پروانه کسب و تابلو اطلاع رسانی هستند.
وی با بیان اینکه لیست کشیک نوروزی کارگروه آرد و نان، تنظیم بازار و نانواییها تهیه شود، گفت: لیست کشیک نانواییها در تعطیلات نوروز به اطلاع عموم مردم رسانده شود.