احمد فعلهگری در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در سنندج در پاسخ به این سئوال که اکنون وضعیت گازرسانی در مناطق مرزی و صعبالعبور استان به چه شکلی است، آیا توانستهایم به مناطق نظامی مرزی گاز برسانیم؟ اظهار داشت: هیچ روستایی در کردستان وجود ندارد که گاز به آن مناطق نرفته باشد، الان یکهزار و 660 روستا، 160 کوخ در مناطق مرزی استان از نعمت گاز برخوردارند.
وی افزود: امسال نیز گازرسانی به مناطق نظامی و برجکهای مرزی را انجام دادیم. مگر اینکه برخی ساختوسازهای غیرمجاز در نقاط حاشیه روستاها مجوز به آنان داده نشده باشد.
مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان در پاسخ به این سئوال که بدون تعارف نقطه ضعف شرکت گاز چیست؟ گفت: از دو سال گذشته و زمانیکه توسعه گازرسانی در استان به اتمام رسید، بر مقاومسازی، بازسازی و ارتقای ظرفیت ایستگاهها تمرکز و نقاط ضعفها را شناسایی کردیم، در برخی نقاط به جهت توسعه، ضعفهایی در زیرساختها ایجاد شده است، به عنوان نمونه در شهرستانی ایستگاهی با ظرفیت 30 هزار مترمکعب ایجاد شده که از آن زمان تاکنون 25 سال گذشته و ظرفیت فعلی جوابگوی مصارف نیست.
وی اذعان داشت: ایستگاهها گاز استان نیاز به ارتقا و در برخی نقاط احداث ایستگاههای جدید است که در این راستا مطالعات صورت گرفته و بخشی از ارتقای ظرفیتها انجام و در بخشی، مجوزها اخذ و مشغول آمادهسازی طرح هستیم تا در سال 1404 زیرساختها را تقویت کنیم.
فعلهگری خاطر نشان کرد: در برخی از نقاط همچون زرینه اوباتو و دیواندره که یکی از نقاط دوردست خط انتقال گاز است، در کنار همین مسیر، خط سراسری عبور کرده که مجوزهای لازم گرفته شده تا این منطقه نیز به خط سراسری وصل و از لحاظ تکخطی خارج شود. مشکل اعتباری برای ارتقای ظرفیت ایستگاهها نداریم.
مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان در سخن پایانی خواستار رعایت الگوی مصرف شد و خطاب به شهروندان اظهار کرد: چنانچه در هر ساعت از شبانهروز با افت فشار و قطعی گاز مواجه شدید، با سامانه 194 تماس بگیرند تا همکاران در کوتاهترین زمان ممکن جهت رفع مشکل، حضور پیدا کنند.
در ادامه این گفتوگو را به صورت ویدئویی ببینید:
انتهای پیام/481
∎