به گزارش مشرق، سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در پیشنشست همایش «بسیج مردم و منابع ملی در دفاع مقدس» که صبح امروز در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد، اظهار کرد: روند انقلاب اسلامی پس از پیروزی به گونهای بود که آمریکایی متوجه شدند معادلات آنها برهم خواهد خورد و به همین دلیل از روز ۲۴ بهمن سال ۵۷ اولین بار توسط عواملشان به پادگانی در مهاباد حمله کردند.
وی با بیان اینکه مردم ستون و اصلی اساسی در تفکر حضرت امام خمینی (ره) بودند، گفت: امام (ره) توانست دلهای مردم را به سوی حق معطوف کند و به همین دلیل، انقلاب اسلامی به پیروزی رسید.
جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی همین روند ادامه پیدا کرد، افزود: مردم نقشی اساسی در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی دارند.
وی ادامه داد: نقش مردم در انقلاب اسلامی و قانون اساسی ما تبلور پیدا کرده است؛ امامین انقلاب هم بارها بر نقش مردم تاکید کردهاند؛ لذا مردم میبایست در هر عرصهای پای کار بیایند تا آن کار به سرانجام برسد.
سردار فدوی یادآور شد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در پی اغتشاشات کردستان، بسیجیان و پاسداران برای حفاظت از امنیت کشور، انقلاب اسلامی و ارزشهای آن از اصفهان عازم کردستان شدند؛ این روال ادامه یافت و نقطه اوج حضور مردم را در دفاع مقدس شاهد بودیم.
جانشین فرمانده کل سپاه خاطرنشان کرد: دشمن با حمایت از رژیم بعثی عراق، یک جنگ تمامعیار و همهجانبه را علیه ما آغاز کرد؛ اما در طول هشت سال دفاع مقدس، مردم بیش از گذشته در میدان حضور یافتند و در دفاع مقدس بود که نقش مردم تجلی پیدا کرد.
وی گفت: خیلی از مردم پشتیبانی از جبههها و حضور در عرصه دفاع مقدس را یک تکلیف شرعی میدانستند؛ چرا که ولی خدا حضرت امام خمینی (ره) فرمان حضور در جبههها را صادر کرده بودند.
سردار فدوی گفت: به عینه دیدم که مردم با خودروهای شخصی از استانهای مختلف، خود را به خوزستان و خطوط نبرد رسانده بودند و این حضور به دلیل فرمان امام خمینی (ره) بود.
جانشین فرمانده کل سپاه خاطرنشان کرد: تعداد مردمی که بهعنوان رزمنده داوطلب و بسیجی در جنگ شرکت کرده بودند، قابل مقایسه با رزمندگان موظفی نبود؛ لذا باید قدردان مردم باشیم؛ چرا که کسی که بر اساس تکلیف کاری را انجام میدهد، تفاوت دارد با کسی که به خاطر شغلش آن کار را انجام میدهد.
سردار فدوی گفت: دفاع مقدس دردهه ۶۰ بود، ۳ دهه بعد از آن یعنی دهه ۹۰ باز روالی پیدا شد که خیلی سختتر از روال دهه ۶۰ بود چون آن زمان ما در خانه خودمان و در خرمشهر در برابر تهاجم دشمن دفاع میکردیم و این بدیهیترین وجه ممکن است که کسی در خانه خود در برابر تهاجم دشمن دفاع کند.
وی افزود: اما در دهه ۹۰ جنگ در داخل خانه خودمان نبود و بیش از هزار کیلومتر دورتر از خانهمان بود ولی چون همان قاعده برقرار بود همان روال انجام شد یعنی باز نیروهای مردمی و بسیجیها مبنای اساسی تامین نیرو و پشتیبانی بودند.
جانشین فرمانده کل سپاه تصریح کرد: یکی از مطالبی که دائم در دهه ۹۰ با آن مواجه بودیم و هر جا میرفتیم بدون استثناء بسیجیان و پاسداران سوال میکردند چرا ما را به سوریه نمیفرستید؟ این یعنی انتقال نسلی صورت گرفت نه انقطاع نسلی، در حالی که دشمنان خیلی تلاش کردند انقطاع نسلی صورت بگیرد اما دقیقاً عین روالی که در دهه ۶۰ برقرار شد در دهه ۹۰ هم برقرار شد.
سردار فدوی اظهار کرد: جنگ حق و باطل تمامی ندارد. از روز اول بوده و تا روز آخر هم هست.