شناسهٔ خبر: 71395154 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

۲۵ درصد از شهروندان شیراز عوارض شهرسازی را پرداخت می‌کنند

شهردار شیراز اعلام کرد: ۲۵ درصد شهروندان این کلان‌شهر عوارض شهرسازی را پرداخت می‌کنند و ۷۵ درصد، آن را به موقع پرداخت نمی‌کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس،محمدحسن اسدی در آیین نکوداشت دهمین سال تأسیس مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز شیراز گفت:۲ سال پیش در جلسه مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز تاکید کردم و سپس در شهرداری به بخشنامه تبدیل شد تا هر کسی که قصد همکاری با مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز شیراز را داشته باشد، به‌صورت ویژه، به دور از هرگونه بروکراسی و با خط ویژه وی‌آی‌پی به درخواست‌ها رسیدگی شود.

وی با اشاره به اینکه شهروندان با عناوین مختلف می‌توانند در امور و اداره شهر کمک کنند، گفت: قطعاً شهروندان از شهرداری توقعاتی دارند که البته بجا و منطقی است، اما به‌عنوان شهردار از شهروندان انتظار دارم که عوارض سالانه خود را به موقع پرداخت کنند. یک پاکبان به طور میانگین ۲۰۰ بار در سال جمع‌آوری زباله از درب منازل را انجام می‌دهد و در شهر شیراز حدود ۴۵۰ تا ۵۰۰ هزار ملک مسکونی و تجاری وجود دارد که برای آنان قبض عوارض نوسازی صادر می‌شود، اما ۲۵ درصد شهروندان عوارض شهرسازی را پرداخت می‌کنند و ۷۵ درصد آن را به موقع پرداخت نمی‌کنند.

اسدی با بیان اینکه در شهر شیراز ۶۰۰ دستگاه خودرو وجود دارد، اما ۸۰ درصد مردم قبض عوارض خودرو را به موقع پرداخت نمی‌کنند، گفت: ۹۰ هزار شغل در شهر شیراز وجود دارد، اما تنها ۱۰ درصد عوارض شغلی را پرداخت می‌کنند؛ شیراز یک جهان‌شهر و یک شهر فرهنگی است که باید در این زمینه‌ها به شهرداری کمک کنند.

۵۰ درصد ترافیک شیراز مربوط به پارک دوبل است

وی با بیان اینکه ترافیک مشکل و معضل همه کلان‌شهر‌های دنیاست، گفت: با بررسی‌های انجام شده حدود ۵۰ درصد ترافیک شهر شیراز مربوط به پارک دوبل است که می‌توانیم با رعایت کردن این موضوع مشکل و معضل ترافیک را حل کنیم.

وی با اشاره به انتخاب شیراز به عنوان پایتخت محیط زیست آسیا، افزود: یکی از شاخصه‌های اصلی این انتخاب، هوای خوب شیراز است که آن هم مدیون باغات شیراز به‌ویژه باغات قصردشت هستیم که باید برای حفظ آنان بکوشیم.

آیت اله سید علی اصغر دستغیب رئیس هیأت امنای مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز شیراز هم در این مراسم با بیان اینکه امروز سرا‌های فرهنگ مهربانی به مکانی کوچک، اما با کارایی بزرگ تبدیل شده است، گفت: برکات این مجمع طی ۱۰ سال کم نظیر و بی نظیر بوده و می‌تواند الگویی برای همه باشد.