علیرضا نوین در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در تبریز درباره برگزاری هفته فرهنگی تبریز در تهران اظهار داشت: تبریز با پیشینه غنی تاریخی و فرهنگی، تنها یک قطب اقتصادی نیست، بلکه مهد بزرگان تاریخ و ادبیات ایران است و نیازمند معرفی جامعتری در سطح ملی و بینالمللی است.
وی با اشاره به جایگاه تبریز در جاده ابریشم و پیشینه 750 ساله نظام آموزشی این شهر افزود: این جهانشهر همواره در تاریخ بهعنوان جاده ابریشم کریدر شرق به غرب بوده و وجود مقبرهالشعرا با بیش از 400 شاعر و عارف برجسته، و نقشآفرینی شخصیتهایی همچون ستارخان، باقرخان و علامه جعفری، گواهی بر هویت چندبُعدی این شهر است.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در بخش دیگری از سخنان خود، به اهمیت صنایع دستی تبریز به ویژه فرش این شهر اشاره کرد و اظهار داشت: فرش تبریز، نمادی از هنر اصیل ایرانی است که در سطح جهانی شناختهشده است.
نوین، تصریح کرد: برای توسعهٔ بازارهای جهانی و معرفی بهتر آن، حمایتهای بیشتری لازم است. نمایشگاههای موقت و فصلی نمیتوانند بهتنهایی پاسخگوی این نیاز باشند و ایجاد یک نمایشگاه دائمی در تهران ضرورت دارد و میتواند به معرفی بهتر و گستردهتر صنایع دستی تبریز کمک کند.
وی، حمایت از هنرمندان و صنعتگران را ضروری دانست و گفت: باید شرایطی فراهم کنیم تا هنرمندان بتوانند آثار خود را نهتنها در کشور، بلکه در سطح جهانی عرضه کنند.
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اهمیت همکاریهای فرهنگی میان شهرها، پیشنهاد امضای توافقنامههای فرهنگی میان تبریز و سایر شهرهای کشور را مطرح کرد و افزود: با گسترش همکاریهای فرهنگی و هنری، میتوان ظرفیتهای موجود را به اشتراک گذاشت و به تقویت هویت ملی و معرفی بهتر فرهنگ ایرانی کمک کرد.
بهگزارش تسنیم، هفته فرهنگی تبریز در تهران که از 22 تا 29 بهمن در بوستانهای لاله و گفتوگو، خانه هنرمندان ایران و اماکن فرهنگی تهران و برج میلاد برگزار میشود، میزبان علاقهمندان به فرهنگ و هنر در پایتخت است.
این رویداد فرصتی برای معرفی ابعاد گوناگون تبریز، از جاذبههای تاریخی و ادبی گرفته تا صنایع دستی و هنرهای معاصر است.
مراسم اختتامیه با عنوان "شب تبریز" در 28 بهمن در برج میلاد برگزار میشود و جمعی از مسئولان، هنرمندان و چهرههای فرهنگی در آن حضور خواهند داشت.
انتهای پیام/
∎