به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات رسانههای صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا)، حجتالاسلام و المسلمین محمدامین حسامی مدیر کل انفورماتیک معاونت حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه در حاشیه بازدید از نمایشگاه دائمی ساترا گفت: حقیقتا ما اطلاع نداشتیم که این سازمان در حوزه رسانههای صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی فضایی را فراهم کرده است تا رسانههای متقاضی مجوز مدتی بهصورت آزمایشی فعالیت کنند تا سکوها با راهنماییهای ساترا قوت بگیرند و به ارائه خدمات بپردازند.
وی با اشاره به اهمیت تنظیمگری فضای مجازی گفت: بحث تنظیمگری برای ما در معاونت حقوقی قوه قضاییه بحث مهمی است و چند شاخصه دارد که یکی از آنها بیشتر از سایر شاخصه ها مورد تأکید ما است و آن سرعت بهروزرسانی قوانین و مقررات در تنظیمگری به دلیل تحولات فناوری است.
حسامی خاطرنشان کرد: امروزه فناوریهای نوین اطلاعاتی و ارتباطاتی منتظر ما نمیمانند تا برای آن قاعده و قانون وضع کنیم، راه خودشان را میروند و ما باید در همین فضای پرشتاب تحولات فناوریها بتوانیم مسیر تنظیمگری را پیش ببریم.
مدیرکل انفورماتیک معاونت حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه درخصوص زمینههای همکاری بین قوه قضاییه و ساترا گفت: قوه قضاییه بر اساس اصل ۳۵۶ قانون اساسی یکی از وظایفی که دارد پیشگیری از وقوع جرم است. اگر ما رفتارهای خلاف شأن و خارج از چهارچوب فرهنگی که در فضای مجازی اتفاق میافتد را جرمانگاری کنیم، قوه قضاییه از طریق معاونت ویژهای که مخصوص پیشگیری از وقوع جرم است میتواند کمک کند تا فضای ارتکاب جرم در حوزه صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی کمتر شود.
همکاری ساترا و قوه قضاییه برای کاهش تخلفات
مدیرکل انفورماتیک معاونت حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه گفت: قوه قضاییه از طریق معاونت ویژهای که مخصوص پیشگیری از وقوع جرم است میتواند کمک کند تا فضای ارتکاب جرم در حوزه صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی کمتر شود.
صاحبخبر -