به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان غذا و دارو، عبدالعظیم بهفر با اشاره به خطرات ناشی از ورود مواد غذایی قاچاق به کشور اظهار کرد: محصولات غذایی که از مبادی غیررسمی وارد کشور میشوند، فرایندهای نظارتی و آزمایشهای کنترل کیفیت را طی نمیکنند و ممکن است حاوی آلایندههای شیمیایی، میکروبی یا ترکیبات غیرمجاز باشند و مصرف این محصولات میتواند سلامت جامعه را به خطر اندازد.
وی با بیان اینکه سازمان غذا و دارو بهطور مستمر در حال رصد و پایش بازار است، افزود: از طریق سامانههای نظارتی و همکاری با دستگاههای اجرایی، در تلاش هستیم از عرضه محصولات فاقد مجوز بهداشتی جلوگیری کنیم، اما برای مقابله مؤثرتر، نیازمند همکاری نزدیکتر با نهادهای نظارتی و اجرایی هستیم تا از ورود این محصولات به کشور جلوگیری شود.
مدیرکل فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به نقش مردم در کاهش مصرف کالاهای قاچاق گفت: مصرفکنندگان باید هنگام خرید مواد غذایی، به مجوزهای بهداشتی، برچسب اصالت و تأییدیههای سازمان غذا و دارو توجه کنند و در صورت مشاهده محصولات مشکوک، افراد میتوانند موارد را از طریق سامانههای نظارتی به اطلاع سازمان برسانند تا برخورد قانونی با متخلفان انجام شود.
وی خاطرنشان کرد: سازمان غذا و دارو ضمن تشدید نظارتها، در حال تعامل با سایر دستگاههای مرتبط است تا راهکارهای اجرایی مناسبی برای کاهش قاچاق و عرضه مواد غذایی فاقد استاندارد ارائه شود.