مرزبان نظری در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه در استان ۱۰۷ مدرسه کانکسی و هر مدرسه با بیش از ۱۰ دانشآموز داریم، گفت: طبق برنامهریزی انجام شده تا پایان سال این مدارس با مدارس تازه احداث شده جایگزین خواهند شد.
وی گفت: تاکنون بیش از ۷۰ مدرسه که باید جایگزین مدارس کانکسی شوند، تحویل آموزش و پرورش شده و تا پایان سال هم مابقی مدارس احداث و تحویل آموزش و پرورش خواهد شد.
نظری اظهار کرد: این مدارس از محل کمک خیرین مدرسه ساز، اعتبارات ملی و بخشی هم اعتبارات استانی احداث شده است.
وی ادامه داد: علاوه بر این ۱۰۷ مدرسه کانکسی بالای ۱۰ دانشآموز که تا پایان سال جمع آوری میشوند، در سطح استان حدود ۱۲۰ مدرسه کانکسی دیگر داریم که کمتر از ۱۰ دانش آموز دارند که البته فعلا سیاست دولت جمعآوری مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانشآموز است و جایگزینی آنها در برنامه نیست. البته کانکس این مدارس از مقاومت قابل قبولی برخوردارند.
مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمانشاه به وجود ۱۸ مدرسه سنگی هم در استان اشاره و اظهار کرد: طبق برنامه این مدارس هم تا مهر ۱۴۰۴ جایگزین خواهند شد.
نظری اظهار کرد: برای جایگزینی این مدارس سنگی ۲۵ میلیارد تومان از منابع استانی اختصاص یافته که البته این میزان اعتبار جوابگو نیست و نیازمند کمک و همراهی خیرین مدرسه ساز هم هستیم.
وی در خصوص پراکنش مدارس سنگی و کانکسی هم عنوان کرد: این مدارس در همه استان پراکندهاند و در شهرستان کرمانشاه، منطقه اورامانات و... این نوع مدارس را داریم.
نظری در ادامه با دعوت از خیرین برای کمک به امر مدرسه سازی، گفت: از خیرین دعوت میکنیم به هر میزان که میتوانند در امر مدرسهسازی مشارکت کنند تا شرایط بهتری برای تحصیل دانشآموزان استان بعنوان آینده سازان کشور فراهم کنیم.
انتهای پیام