شناسهٔ خبر: 71391069 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرکل بیمه سلامت استان خبر داد

تخصیص ۷۱۵ میلیارد تومان برای حمایت از بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج در همدان

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان از پوشش ۶۰ درصدی جمعیت این استان خبر داد و گفت: ۷۱۵ میلیارد تومان برای حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج تخصیص یافته است.

صاحب‌خبر -

دکتر فریبز نیاستی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اهمیت صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج که در سال ۱۴۰۱ تاسیس شد، اظهار کرد: این صندوق با هدف افزایش حمایت مالی از بیماران صعب‌العلاج، ۱۲۶ گروه بیماری از جمله سرطان، تالاسمی، هموفیلی، ام‌اس و غیره را تحت پوشش قرار می‌دهد.

وی تصریح کرد: از ابتدای تاسیس صندوق تاکنون، در مجموع ۷۱۵ میلیارد تومان برای هزینه‌های درمانی ۴۸ هزار و ۹۷۶ بیمار خاص، صعب‌العلاج و مزمن در استان همدان پرداخت شده است.

 مدیرکل بیمه سلامت استان همدان در ادامه به توسعه بیمه سلامت همگانی در استان اشاره و اظهار کرد: در حال حاضر، جمعیتی افزون بر یک میلیون و ۴۸ هزار نفر (حدود ۶۰ درصد جمعیت استان) تحت پوشش بیمه سلامت استان همدان قرار دارند که در چهار صندوق بیمه‌ای روستائیان، کارکنان دولت، سایر اقشار و ایرانیان توزیع شده‌اند.

وی با اشاره به مصوبه دولت در مرداد ماه ۱۴۰۲، اظهار کرد: با معافیت پنج دهک اول درآمدی از پرداخت حق بیمه، بیش از ۸۵۰ هزار نفر (حدود ۸۰ درصد بیمه‌شدگان استان) به صورت رایگان از خدمات بیمه سلامت بهره‌مند هستند.

حمایت از ۳۹۰۸ زوج نابارور با پوشش بیمه‌ای هزینه‌های درمان ناباروری

نیاستی با اشاره به قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، به پوشش بیمه‌ای هزینه‌های درمان ناباروری و نازایی اشاره کرد و گفت: زوجین نابارور می‌توانند تا سن ۴۹ سالگی و تا سه دوره درمانی از خدمات درمانی نازایی و ناباروری به صورت بیمه‌ای بهره‌مند شوند.

وی خاطرنشان کرد: بیمه سلامت همدان از ابتدای اجرای این طرح تاکنون از ۳۹۰۸ زوج نابارور حمایت کرده است.

 مدیرکل بیمه سلامت استان همدان با اشاره به اهمیت پرداخت به موقع مطالبات مراکز درمانی، بیان کرد: به منظور افزایش رضایتمندی بیمه‌شدگان و گسترش دسترسی به خدمات، این سازمان با ۱۰۵۱ مرکز تشخیصی درمانی طرف قرارداد است و با تلاش‌های صورت گرفته، مطالبات مراکز درمانی استان به‌روز پرداخت شده است.

نیاستی همچنین به اجرای موفق طرح‌های نظام ارجاع، دارویار و نسخه‌نویسی الکترونیکی در استان اشاره کرد و این طرح‌ها را گامی مهم در راستای ارائه خدمات با کیفیت و مدیریت هزینه‌ها دانست.

این مقام مسئول بااشاره به رایگان شدن هزینه رادیوتراپی بیماران سرطانی در مرکز رادیوتراپی مهدیه همدان، یادآور شد: با انعقاد تفاهم‌نامه‌ای، ۷۸ درصد هزینه‌های رادیوتراپی بیماران صعب‌العلاج و سرطانی توسط بیمه سلامت پرداخت می‌شود و ۲۲ درصد باقی‌مانده توسط مرکز تخفیف داده می‌شود.

انتهای پیام