محمد کاملی دیرستانی در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، افزود: بر اساس نقشه های پیشیابی هواشناسی، در این بازه زمانی گذر امواج تراز میانی جو و شرایط فصلی و محلی موجب ناپایداری جوی و دریایی در استان هرمزگان می شود.
وی ادامه داد: توصیه می شود در ۴۸ ساعت آینده هرمزگانی ها از صعود به بلندی ها و قرارگیری در حریم و بستر رودخانه های فصلی خودداری کنند.
رییس اداره هواشناسی جزیره قشم توضیح داد: بنابر پیش بینی کلی نقشههای همدیدی و آینده نگری دریا، خلیج فارس و تنگه هرمز نیز با افزایش سرعت بادهای شمال غربی تا جنوب غربی، نسبتا مواج پیش بینی می شود و بیشینه سرعت باد به بیش از ۳۶ کیلومتر بر ساعت و ارتفاع امواج دریا به بیش از یک متر خواهد رسید.
کاملی دیرستانی اضافه کرد: از این رو توصیه می شود تمهیدات لازم در بنادر استان صورت پذیرد و شناورهای سبک، صیادی و تفریحی از رفت و آمد اجتناب کنند.
وی گفت: روزهای سه شنبه(۳۰ بهمن ماه) و چهارشنبه(یکم اسفند ماه) نیز ضمن خروج سامانه بارشی، دریا با وزش بادهای نسبتا شدید غربی، مواج خواهد شد.
رییس اداره هواشناسی جزیره قشم اظهار کرد: به لحاظ دمایی صبح سه شنبه(۳۰ بهمن ماه) کاهش نسبی دمای کمینه به ویژه در بلندی های هرمزگان مورد انتظار است.
وی کمینه دما و بیشینه رطوبت را در ایستگاه هواشناسی (فرودگاه قشم) ۱۸ درجه و ۸۵ درصد و شهر قشم را ۲۰ و ۸۰ درصد اعلام کرد.
به گزارش ایرنا، استان هرمزگان با دارا بودن بیش از ۹۰۰ کیلومتر مرز دریایی از سواحل شرق استان (جاسک) در دریای عمان تا سواحل نیلگون خلیج فارس در شرق استان (پارسیان) و برخورداری از جزایر ۱۴ گانه خلیج فارس، یکی از مهم ترین و راهبردی ترین استان های ایران است که از جاذبه های منحصر به فردی چون جنگل های بی همتای حرا و مرغوب ترین مروارید جهان و ده ها اثر تاریخی و طبیعی برخوردار است.
خلیج فارس با گستره نزدیک به ۲۳۷ هزار و ۴۷۳ کیلومتر مربع بین ۲۴ تا ۳۰ درجه و ۳۰ دقیقه عرض شمالی و ۴۸ تا ۵۶ درجه و ۲۵ دقیقه طول شرقی از نصفالنهار گرینویچ واقع شده است و جزیره زیبای قشم، همچون نگینی بر پهنه آب های نیلگون آن می درخشد.