شناسهٔ خبر: 71390655 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: بسیج نیوز | لینک خبر

اختصاص خوراک نفت خام به طرح‌های سرمایه‌گذاری پالایشگاهی و پتروپالایش اردبیل

استاندار اردبیل گفت: وزیر نفت دستورات لازم برای تخصیص خوراک نفت خام به طرح‌های سرمایه‌گذاری پالایشگاهی و پتروپالایش در استان اردبیل را صادر کرد.

صاحب‌خبر -

اختصاص خوراک نفت خام به طرح‌های سرمایه‌گذاری پالایشگاهی و پتروپالایش اردبیل

به گزارش بسیج ، روابط عمومی استانداری اردبیل شنبه شب اعلام کرد: مسعود امامی یگانه در جریان پیگیری‌های خود در تهران با محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت دیدار و گفت‌وگو کرد و از مطالعه امکان‌سنجی طرح‌های سرمایه‌گذاری پالایشگاهی و پتروپالایش در استان اردبیل خبر داد.

استاندار اردبیل در این نشست خواستار تخصیص خوراک نفت خام به استان به‌منظور جذب هلدینگ‌های اقتصادی فعال کشور در حوزه نفت و گاز شد.

بر اساس این گزارش، وزیر نفت هم در این دیدار دستور لازم را در راستای پیگیری و اقدام برای تخصیص خوراک نفت خام به استان اردبیل صادر کرد.

مرکز سوخت‌گیری هواپیمایی در فرودگاه پارس‌آباد احداث می شود

استاندار اردبیل همچنین با بیان اینکه به‌ دلیل نبود مرکز سوخت‌رسانی به هواپیما در فرودگاه پارس‌آباد مغان، شرکت‌های هواپیمایی رغبتی برای برقراری پرواز به این فرودگاه ندارند، خواستار رفع این کمبود به‌ منظور ارائه خدمات حمل‌ و نقل هوایی به مردم شریف منطقه شد.

محسن پاک‌نژاد وزیر نفت در این دیدار دستور پیگیری و اقدام برای احداث مرکز سوخت‌رسانی هواپیمایی در فرودگاه پارس‌آباد مغان را به زیرمجموعه‌های وزارت نفت صادر کرد.

دستور تکمیل مطالعات و ارزیابی‌های اکتشاف میدان نفتی مغان
در دیدار امروز استاندار اردبیل با وزیر نفت، امامی یگانه بر اجرایی شدن پروژه‌های مهم و زیرساختی در استان اردبیل در راستای توسعه متوازن منطقه‌ای تأکید کرد.
استاندار اردبیل با اشاره به ضرورت اکتشاف، استخراج و بهره‌برداری از میدان نفتی مغان، خواستار تکمیل مطالعات و ارزیابی‌های اکتشافی این میدان نفتی و صدور مجوزهای لازم برای جذب سرمایه‌گذار داخلی و خارجی شد.
محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت نیز هم با بیان اهمیت اجرایی شدن اینگونه پروژه‌ها در اقتصاد ملی، دستور پیگیری‌های لازم برای تکمیل مطالعات و ارزیابی‌های اکتشاف میدان نفتی مغان را به زیرمجموعه‌های این وزارتخانه صادر کرد.