شناسهٔ خبر: 71390148 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

گودرزی: در صورت تفکیک وزارتخانه راه و شهرسازی، دولت باید ۲ وزیر به مجلس معرفی کند

سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی به ارائه توضیحاتی درباره وضعیت کابینه دولت در صورت موافقت مجلس با تفکیک وزارتخانه‌های راه و شهرسازی پرداخت و گفت: برابر قانون در صورت تفکیک وزارتخانه راه و شهرسازی، دولت باید ۲ وزیر به مجلس معرفی کند.

صاحب‌خبر -

عباس گودرزی در گفت‌وگو با ایسنا در پاسخ به پرسشی درباره شرایط دولت در صورت موافقت مجلس با تفکیک وزارت راه و شهرسازی گفت: در صورت موافقت مجلس با تفکیک وزارتخانه‌های راه و شهرسازی از یکدیگر، دولت باید برای هر ۲ وزارتخانه یک وزیر پیشنهاد دهد.

وی افزود: با توجه به اینکه وزیر راه و شهرسازی در حال حاضر برای یک ماموریت مشخص شده است و همچنین برابر قانون کسی حق تفویض اختیارات وزرا را ندارد و کاهش یا افزایش اختیارات وزرا بر عهده مجلس شورای اسلامی است، بنابراین در صورت تفکیک ۲ وزارتخانه راه و شهرسازی از هم، دولت باید ۲ وزیر پیشنهادی خود را برای هر کدام از وزارتخانه‌های راه و شهرسازی به مجلس معرفی کند.

به گزارش ایسنا، بررسی گزارش کمیسیون‌های عمران و اجتماعی در مورد طرح یک فوریتی تفکیک وزارتخانه راه و شهرسازی در دستورکار جلسه امروز نمایندگان در صحن مجلس قرار دارد.

انتهای پیام