شناسهٔ خبر: 71389596 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

نخست وزیر اسپانیا: اجازه نمی‌دهیم، کوچ اجباری مردم غزه اجرا شود

پدرو سانچز نخست وزیر اسپانیا از طرح دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای کوچاندن اجباری مردم نوار غزه انتقاد کرد و گفت که مادرید اجازه چنین کاری را نخواهد داد.

صاحب‌خبر -

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری آناتولی، سانچز شنبه در یک رویداد حزب کارگران سوسیالیست اسپانیا در «سن سباستین» در شمال این کشور گفت: فعالیت ساخت و ساز نباید شرم و جنایت علیه بشریت را که در سال‌های اخیر در غزه شاهد بوده‌ایم، کتمان کند.

وی افزود: نباید اجازه این کار را بدهیم. اسپانیا اجازه چنین کاری را نخواهد داد.

رئیس جمهوری آمریکا هفته گذشته در جریان دیدار با بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از طرحی برای انتقال اجباری فلسطینیان از غزه و کنترل این منطقه توسط نیرو‌های آمریکایی خبر داد. این اظهارات با واکنش‌های شدید نهاد‌های حقوق بشری مواجه و مصداق «پاکسازی قومی» و «نقض آشکار کنوانسیون ژنو» توصیف شد.

سانچز شنبه ضمن انتقاد شدید از این اظهارات ترامپ مواضع دولت آمریکا در برخی مسائل دیگر را نیز نکوهش کرد.

وی در واکنش به اظهارات «جی‌دی ونس» معاون رئیس جمهور آمریکا که خواستار افزایش بردباری اروپایی‌ها در قبال احزاب راست افراطی شده بود، گفت: جریان راست افراطی بین‌المللی می‌خواهد که اروپا را از درون از بین ببرد.

او راست افراطی را جریانی «چندملیتی» و متشکل از «نئولیبرال‌ها، میلیاردر‌ها و راست‌های افراطی» خواند که می‌خواهند رفاه اجتماعی را خصوصی‌سازی کرده و حقوق بشر را کنار بگذارند و به تغییرات آب و هوایی بی‌اعتنایی می‌کنند.

نخست وزیر اسپانیا با اشاره به تهدید‌های آمریکا برای وضع تعرفه بیشتر بر کالا‌های اروپایی نیز گفت که وی با جنگ‌های تجاری مخالف است و برای احقاق حقوق کارگران اسپانیا تلاش می‌کند.

سانچز گفت که اسپانیا در مقابل «کسانی که می‌خواهند به طور یکجانبه قوانین بین‌المللی را زیر پا بگذارند» می‌ایستد.