وحید آشتیانی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، افزود: وجود این توانمندی در کنار ظرفیت شهرک تخصصی فناوری اطلاعات به مساحت ۴۲ هکتار در پنج کیلومتری شاهراه مواصلاتی قم- تهران می تواند قم را به یکی از مراکز اقتصاد دیجیتال کشور تبدیل کند.
وی گفت: با توجه به سیاستهای توسعه صنعتی قم در نقطه راهبردی و مرکزی کشور، به دنبال استقرار کسب وکارهای پاک و با ارزش افزوده و بهرهوری بالا در شهرک فناوری اطلاعات هستیم که نه تنها زیست بوم فناوری اطلاعات استان را شکل دهد، بلکه به سایر رشته فعالیت ها نیز خدمات ارائه نماید.
وی همچنین با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ کارآفرینی در جامعه تصریح کرد: سرمایه انسانی مهمترین منبع تولید و کسب و کار هر کشوری است و روایت پیشرفت کارآفرینان در قالب کتاب، مقاله، فیلم و دیگر بسترهای انتقال اطلاعات، میتواند زمینه انتقال تجارب به نسل جوان و ترغیب آنها به تولید را فراهم نماید.
آشتیانی ادامه داد: به همین منظور و در راستای ارج نهادن به زحمات کارآفرینان، در دهه مبارک فجر امسال برای نخستین بار سرگذشت ۱۸ کارآفرین در زمینه فناوری اطلاعات استان در قالب کتاب به نگارش درآمد و در حضور معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری و مدیر کل فناوری اطلاعات استانداری و فعالان این حوزه رونمایی شد.
وی ضمن اشاره به ماموریت ها و راهبردهای شرکت شهرکهای صنعتی قم در خدمت به جامعه صنعت عنوان کرد: این شرکت به عنوان یک نهاد توسعهای، در طول سه دهه فعالیت خود به دنبال فراهم کردن زیرساختهای کسب و کار و هدایت سرمایههای مردمی به سمت تولید و اشتغال پایدار بوده و به منظور افزایش آگاهی عمومی، جهاد تبیین را به عنوان یک اصل در دستور کار خود قرار دادهاست.
وی ادامه داد: در همین راستا شرکت شهرکهای صنعتی قم با تولید محتوا و تهیه بیش از ۲۵ عنوان کتاب در زمینه برنامهها و سیاستهای توسعه، توسعه خوشههای صنعتی، استراتژیهای بازاریابی، تجارب کارآفرینی و سایر موارد، دانش حاصل شده را با استفاده از نظر کارشناسان برای بهرهبرداری علاقمندان به رشته تحریر درآوردهاست.
به گزارش ایرنا، شهرکهای صنعتی قم امکانات فنی و زیرساختی مناسبی برای فعالیتهای تولیدی در حوزههای مختلف دارند و سرمایهگذاران با استفاده از این ظرفیت و نیز نزدیک بودن این شهرکها به پایتخت و عمده بازارهای مصرف کشور و همچنین صادرات به کشورهای هدف میتوانند فعالیت اقتصادی سودآوری را در این استان ایجاد کنند.
استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، شهاب (چاپ و نشر)، سلفچگان، محمودآباد، ثامن الائمه (ع)، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود و همچنین ۲ شهرک غیردولتی است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد و در شهرک ها و نواحی صنعتی استان قم نزدیک به ۲ هزار واحد بهرهبردار با اشتغال بیش از ۵۷ هزار نفر در رشته صنعت های مختلف مشغول تولید هستند.