جوان آنلاین: به قتل رسیدن دانشجویی در کوی دانشگاه تهران با واکنشهای بسیاری در شبکههای اجتماعی همراه بوده است. کاربران پیگیر رسیدگی مسئولان به جزئیات و دستگیری قاتلان هستند. برخی از کاربران نیز احتمال دادهاند منافقین و دستگاههای اطلاعاتی کشورهای متخاصم و صهیونیستی به دنبال فتنهانگیزی در کشور یا سوءاستفاده از اتفاقات رخداده هستند که در این صورت نیازمند هوشمندی مسئولان و فعالان رسانهای است. در ادامه بخشهایی از واکنشهای کاربران را مرور کردهایم.
مالک شریعتی:
به سارق بودن موتورسواران شک کنید! پای منافقین وسط است؛ آنها که برای رسیدن به هدف، اتوبوس را با مسافرانش آتش زدند و دختر خردسال را در خیابان وحشیانه کشتند. ان شاءالله به زودی نتیجه مشخص شود که در این صورت، امیرمحمد خالقی، شهید شده است. خطای بزرگ سرپرست دانشگاه تهران جبران شود.
احمد نادری:
مرگ دلخراش دانشجوی دانشگاه تهران بسیار مهم است. هم از منظر انسانی و هم از لحاظ امنیتی. طبق اظهارات دانشجویان، گذرگاه منتهی به کوی دانشگاه مدتهاست ناامن بوده ولی مسئولان دانشگاه به آن بیتوجهی کردهاند. هم وزیر علوم و هم مسئولان دانشگاه باید پاسخگوی این ترکفعل باشند.
کریم گیلانی:
این دانشجو از سوی خفتگیرها کشته شده، حالا یه سری دارن فحش میدن که پلیس کجا بوده و چرا امنیت نداریم... کیا؟! همونایی که دو سال پیش تو اغتشاشات بیانیه میدادن که مردم بریزید بیرون، پلیس بکشید! #کوی دانشگاه
کاربری با نام «مجید»:
لخت اومدن خیابون نشد، مهسا درست کردن نشد، خودکشی کردن نشد، اسلحه و... وارد کردن نشده! مدتهاست نتیجه نداده، حالا هم میخوان پیرهن عثمان درست کنند! #کوی دانشگاه
صفحه «مشرق»:
در ماجرای کوی دانشگاه نقش «خبرنامه امیرکبیر» به عنوان بازوی رسانهای منافقین جالب توجه است. تروریستها در تلاش هستند از مطالبات صنفی دانشجویان بهرهبرداری کنند تا پروژه آشوبسازی ترامپ را پیش ببرند، امریکاییها فراموش نکنند بازیهای امنیتی رفت و برگشتی است!
علی چاهخوزاده:
مسئولی که به جای تأمین امنیت دانشجویان خاطرات کوی دانشگاه در سال ۱۳۷۸ و بحث لباس شخصیها را مطرح میکند، اگر خائن نباشد، قطعاً احمق است، چون در حال ایجاد شکاف بین دانشجویان معترض و حاکمیت است و لازم است دادستانی به گفتههای او واکنش نشان دهد، البته که باید عارضه را از ریشه حل کرد.
کاربری با نام «نزدیک صبح»:
کلید برپایی فتنه در کشور مجدداً زده شده است. مشخصاً بحرانسازیهای اخیر با هدف ایجاد نارضایتی عمومی و عصبانی کردن مردم، آتش تهیه این آشوب در جهت قرار دادن مردم مقابل اصل نظام و رهبری بود. زمان آشوب هم در آستانه عید و رمضان که اوج فشار معیشتی بر مردم است انتخاب شده. #کوی دانشگاه
حسین دهباشی:
دانشجویی در نزدیکی کوی- مظلومانه و از سوی دزدان مسلح- به قتل رسیده. عقل حکم میکند که درجا مسئولان حراست جایگزین و ضعفهای امنیتی برطرف و پرونده پیگیری شود. در عوض رئیس دانشگاه- در جمع دانشجویان غمگین و خشمگین- قضیه را با ۱۸تیر ۱۳۷۸ مقایسه میکند. جسارتاً شما فهمیدید چرا؟
# امیرمحمدخالقی
فاطمه رایگانی:
سرپرست دانشگاه تهران به جای اینکه برای ناامنبودن محیط کوی از شرمندگی گردنش کج باشد و عذرخواهی کند، با نهایت وقاحت حرف از ۱۸تیر میزند که با امنیتیکردن فضا از زیربار مسئولیت خودش فرار کند. آن کس که باید مقابلش ایستاد، این مدیران بیکفایتند نه چند دانشجوی عصبانی و داغدیده.