شناسهٔ خبر: 71387092 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

استاندار گلستان: استاندار گلستان:

برای صدور مجوز آرد و نان، نگاه ترحم‌آمیز نداریم

استاندار گلستان از برخورد جدی با متخلفان بخش آرد و نان خبر داد و گفت: امنیت غذایی و قوت غالب مردم اهمیت بالایی دارد و در صدور مجوز‌های این حوزه نباید نگاه ترحم‌آمیز داشت.

صاحب‌خبر -

علی‌اصغر طهماسبی روز شنبه در ششمین جلسه کارگروه آرد و نان گلستان با تاکید بر اینکه برای امنیت غذایی مردم اهمیت ویژه‌ای قائل هستیم، اظهار کرد: اهلیت‌سنجی برای صدور مجوز‌های حوزه آرد و نان بسیار مهم است و باید امنیت غذایی مردم را به صورت ویژه دنبال کرد.

وی بر جدیت در برخورد با متخلفین تأکید کرد و گفت: قوت غالب مردم مهم‌تر از هر چیزی است و نانوایان باید در قبال کار‌های خود احساس مسوولیت داشته باشد.

استاندار گلستان مدیریت بهتر صفوف نان و ارتقای کیفیت آن را ضروری دانست و افزود: دستگاه‌های متولی باید با بازرسی‌های مستمر از نارضایتی مردم جلوگیری کنند.

طهماسبی همچنین به اتحادیه‌های خبازان دستور داد که موضوعات مرتبط را بررسی کرده و اقدامات لازم را برای رسیدگی سریع‌تر به تخلفات نانوایی‌ها انجام دهد.

وی گفت: خط قرمز ما مردم هستند و هرگونه اقدامی که به افزایش رضایت آنان کمک کند، انجام خواهیم داد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان نیز در این جلسه اظهار کرد: از این پس، معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان برای تسهیل و تسریع امور مرتبط با تولید و سرمایه‌گذاری روز‌های چهارشنبه هر هفته در فرمانداری گنبدکاووس مستقر خواهد شد.

عبدالعلی کیانمهر افزود: تاکنون ۷۱ درصد از نانوایی‌های استان دوگانه‌سوز شده‌اند و به آنها سوخت ذخیره تخصیص داده شده است.

در پایان این جلسه پیشنهاد پخت نان روغنی ویژه ماه مبارک رمضان مطرح شد و مقرر گردید که این نان مطابق با نظر کارشناسی و با قیمت مناسب‌تری برای رعایت وضعیت مالی مردم تولید شود.

منبع: ایرنا