به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت، احمد میدری امروز شنبه در جشن هفتادسالگی صنایع شیر ایران (پگاه ) از فعالیت های مدیران و کارکنان پگاه به خاطر عملکرد خوب این صنعت تقدیر کرد و گفت: در شرایط فعلی که بسیاری از بنگاههای تحت مدیریت صندوق بازنشستگی کشوری زیانده هستند صنایع پگاه با وجود رقابت با بخش خصوصی در سود است و این نشان از ارزش بالای سرمایه انسانی و مدیریت خوب این بنگاه است.
وی به تحولات صنایع شیر ایران در طول فعالیت خود اشاره و اظهار کرد: در دهه شصت پنیر در کشور در بسته بندیهای 20 کیلویی و تنها یک مدل عرضه میشد و هیچ تنوعی نبود اما امروز میبینیم صنعت لبنیات در تنوع بسیار خوبی در بازار رقابتی فعالیت و حتی محصولاتش را به کشورهای دیگر صادر می کند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: این امر خیلی مهم است که بدانیم چگونه این صنعت توانسته به این سطح از موفقیت و تحول آفرینی برسد و این باید به مردم گفته شود.
میدری همچنین با تاکید بر اهمیت صنایع غذایی در تامین امنیت غذایی مردم خاطرنشان کرد: با وجود اینکه در شرایط تورمی و کاهش درآمد آحاد مردم ایران در ده سال گذشته و در شرایط سختی هستیم و قدرت خرید مردم کاهش یافته است اما صنعت لبنیات ما همچنان ارزان تر از سایر کشورها محصولات خود را عرضه میکند؛ بخشی از این موفقیت به خاطر یارانه و بخشی هم به خاطر رقابت پذیری این صنعت و نو آوری است.
وی با بیان اینکه در همه کشورها حتی در آمریکا به صنایع غذایی یارانه می دهند گفت: در همه کشورها به صنعت لبنیات یارانه میدهند یارانه ای که آمریکا به لبنیات میدهد هفتاد میلیارد دلار است که در زنجیره تولید به صنعت خاص لبنیات میدهد. آنجا طرحی با نام اسنپ ، (برنامه کمک تغذیه تکمیلی) اجرا میشود که برنامهای برای حمایت از خوراک مردم است. جالب است که در آمریکا روزانه به 40 میلیون نفر کوپن خوراکی داده میشود؛ در سایر دولتهای پیشرفته نیز یارانه به صنایع غذایی وجود دارد، به شکلی که به گفته یکی از اقتصاد دانان به نام «ژوزف استیگلیلز» اگر یارانه خوراکیهای آمریکا و اروپا به کشاورزان قطع شود میتوانیم بگوییم هیچ فقیری در کشورهای آفریقایی و آسیایی گرسنه نخواهد ماند. آمریکا سالانه 570 میلیارد دلار به مردمش یارانه میدهد که بخش عمدهای در صنایع غذایی است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه بر اهمیت صنایع غذایی در شرایط تحریمی کشور تأکید کرد و گفت: نقش صنایع غذایی و لبنیات در ایران و در شرایط تحریمی که ما در آن قرار گرفته ایم بسیار تعیین کننده است؛ برنامه های این دولت هم این است که این حمایت ها باید تقویت شود.
میدری درباره کالابرگ الکترونیکی نیز اظهار کرد: قبل از ماه مبارک رمضان یک وعده و تا عید یک وعده دیگر به ارزش کلی 65 هزار میلیارد تومان برای هفت دهم درآمدی اختصاص مییابد.
وی با اشاره به هفتادسالگی پگاه گفت: هر شرکتی که هفتاد سال با تلاطمهای سیاسی که در کشور ما اتفاق افتاده ادامه یابد، نشانه خیلی مهم است این در حالی است که برخی نشانهای بزرگ دیگر چندان مطرح نیستند. اما پگاه 25 درصد بازار را دارد که قابل قبول است. این امر نشان میدهد که این پایداری ریشه عمیقی دارد و ریشه آن در ارزش سرمایههای انسانی این شرکت است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: من هم مانند خیلیها صبح و شب از پگاه در وعده غذاییام دارم و بابت زحماتی که میکشید تشکر میکنم. پگاه برنامههای خوبی در تحقیق و توسعه دارد مثل تولید شیر خشک کودک. فلسفه وجودی این شرکت تولید شیر برای کودکان است؛ امروز هم برای شیر خشک کودک در پگاه نو آوری هایی می شود که باید نسبت به آن تقدیر شود.
در ادامه مراسم میدری پس از سخنانش تمبر یادمان هفتادسالگی پگاه را ممهور کرد.
انتهای پیام