شناسهٔ خبر: 71386541 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

مدال پاراشمشیربازی در ناگویا دست نیافتنی نیست

با توجه به افتخارآفرینی ملی‌پوشان پارالمپیکی در عرصه‌های مختلف و ظرفیت بالای این رشته در کسب مدال، پس از بررسی‌ها و فراهم‌سازی بستر‌های لازم تصمیم گرفتیم این کمبود را جبران کنیم تا فعالیت پاراشمشیربازی به‌طور رسمی آغاز شود

صاحب‌خبر -

جوان آنلاین: علیرضا پورسلمان، رئیس فدراسیون شمشیربازی امیدوار است با فضای پرشوری که در پی آغاز فعالیت رشته پاراشمشیربازی شکل گرفته در ناگویا شاهد عملکرد خوب وافتخارآفرینی ملی‌پوشان ایران باشیم: «با توجه به افتخارآفرینی ملی‌پوشان پارالمپیکی در عرصه‌های مختلف و ظرفیت بالای این رشته در کسب مدال، پس از بررسی‌ها و فراهم‌سازی بستر‌های لازم تصمیم گرفتیم این کمبود را جبران کنیم تا فعالیت پاراشمشیربازی به‌طور رسمی آغاز شود. در پاراشمشیربازی وقتی برای تلف کردن نداریم و به همین منظور سریعاً کلاس‌های آموزش مربیگری را برگزار کردیم و چنانچه شرایط مناسب از نظر تجهیزات و امکانات فراهم شود با بهره‌گیری از فضای پرشور و پویایی که شکل گرفته، می‌توانیم در بازی‌های پاراآسیایی ناگویا عملکرد خوبی داشته و افتخارآفرین باشیم. کسب مدال در ناگویا کاری بزرگ، اما کاملاً دست‌یافتنی است.»
رئیس فدراسیون شمشیربازی یکی از چالش‌های این رشته را تأمین تجهیزات می‌خواند: «نگاه ما در استعدادیابی، نگاه قهرمانی است. از آنجا که این رشته هم ابزارمحور و هم ساختارمحور است و تجهیزات آن در کشور موجود نیست، فعلاً امکان توسعه همگانی آن وجود ندارد. بنابراین به دنبال افرادی هستیم که بتوانیم در بعد قهرمانی روی آنها سرمایه‌گذاری کنیم. البته لباس و اسلحه این رشته با دیگر ورزشکاران تفاوتی ندارد و تنها ویلچر مورد نیاز آنها شرایط خاصی دارد. در خصوص پیست نیز اقدامات مؤثری انجام شده و برای نخستین بار از پیست اختصاصی پاراشمشیربازی رونمایی کردیم.»
پورسلمان، اما تأکید دارد ورزشکاران شناسایی شده حداقل دو تا سه ماه زمان برای آموزش‌های اولیه نیاز دارند و سپس در مرحله نخست در سطح مسابقات استانی محک می‌خوردند و برترین‌ها به اردوی تیم‌ملی دعوت می‌شوند: «با توجه به محدودیت زمانی برای تشکیل تیم ملی جهت حضور در بازی‌های ناگویا، ناچار به اجرای برنامه‌ای فشرده و گلخانه‌ای هستیم، چراکه پاراشمشیربازی به‌عنوان رشته‌ای با ظرفیت بالا می‌تواند نقش کلیدی در موفقیت کاروان‌های اعزامی ایران به بازی‌های پارالمپیک و پاراآسیایی داشته باشد. این رشته در دو بخش تیمی و انفرادی و در دو کلاس مختلف، مجموعاً ۷۲ مدال را شامل می‌شود که عدد قابل‌توجهی است.»