به گزارش جماران؛ ایرنا نوشت: از آنجا که افراطیها وخالص سازان شکست خورده در انتخابات چشمهایشان را بستهاند و تمایلی ندارند واقعیات را مشاهده کنند، کار را به جایی رساندند که رئیسجمهور پزشکیان خود حرف اول و اخر را زد تا بگویید وقتی پا به صحنه نهاده تا آخر خواهد مان و مرد عمل و «میدان» است.
از زمانی که بهارستان را به سِمت پاستور ترک کرد، یک هدف مشخص داشت و آن پایان دادن به اختلافات و تفرقه افکنی ها با ایجاد وفاق ملی برای حل مشکلات مردم و ساخت و آبادانی ایرانِ سربلند بود، به همین جهت در ایام تبلیغات شعار ندادی که نتواند به آن عمل کند، همانند دوره مسئولیت وزارت بهداشت و یا نمایندگی مردم در مجلس فقط به دنبال رفع دغدغهها و مشکلات بود و میگفت ما به اندازه کافی برنامه و قانون داریم و اگر به همین برنامه هفتم توسعه و منشور تعیین شده از سوی رهبری عمل کنیم کارهای شایان توجهی انجام میشود.
پزشکیان وقتی از وفاق سخن گفت در عمل پیاده کرد و بدون توجه به کارشکنی ها و نق زدن ها، کابینهای تشکیل داد که در آن همه سلایق مختلف سیاسی از اصولگرا، اصلاح طلب، اعتدالی و مدیران دولت سیزدهم حضور دارند به این دلیل که ایران را برای همه ایرانیان میخواهد. بر همگرایی و همدلی قوا تاکید میکند و براین باور است که اگر چتر اتحاد گشوده شود با وحدت میتوان گامهای مهمی را برای کشور و مردم برداشت، براین اساس است که جلسات سران سه قوه منظم در دفتر کارش ـ واقع در پاستور ـ برگزار میشود و خود و مدیران ارشد دولتش را از دوقطبیسازی، حاشیهسازی و تفرقه افکنی پرهیز میدهد و فقط وفقط کار برای مردم و حفط وحدت و انسجام برای ساختن ایران را سرلوحه برنامه های خود قرار داده است.
کاروانِ وفاق را از استانی به استان دیگر میبرد تا با شنیدن صدای بی صدایان دستورات لازم برای گره گشایی معضلات آنها را صادر کند، خود را مقید به پروتکالها نمیداند، چون نمیخواهد فاصلهای بین او با مردم شکل گیرد؛ در سفر به سیستان به راحتی و به دور از پروتکلهای رسمی و تشریفاتی کنار پیرزن سیستانی نشست و ارتباط صمیمانهای با وی برقرار کرد. در همین سفر اخیر به بوشهر هنگامی که معاون اجرایی و دوست قدیمی اش، در زیر باران بالاسر شخص دوم کشور چتر قرار داد گفت که نیازی نیست! همه خیس میشوند ما هم خیس شویم.
شوربختانه تحرکات «مسعود پزشکیان» به مذاق برخی خوش نمیآید و با شایعه پراکنی و ایرادگیری از لحن مردمی و صادقانه اش در سخن گفتن، به دنبال پارازیت در مسیر دولت چهاردهم هستند و هرازگاهی اخبار جعلی به صورت گسترده پخش میشود تا القا کنند دولت وی با بحران رو به رو شده است؛ از استعفای رئیس کل بانک مرکزی گرفته تا کنارهگیری شخص رئیسجمهور!
یکی از ویژگیهای این موج خبری، استفاده از شبکههای اجتماعی برای گسترش سریع و هدفمند شایعات بود. در میان افرادی که به این ماجرا دامن زدند، به عنوان مثال یک بلاگر معروف اینستاگرامی به نام آیسان که در آمریکا زندگی می کند، در این زمینه نقشی ایفا کرد. وی با تعریف یک داستان، به این شایعه جانی تازه بخشید. در یکی از استوریهایش، آیسان ادعا کرد که در خواب دیده است همسر رئیسجمهور گفته: «دوست ندارم همسرم رئیسجمهور باشد. به او بگویید استعفا کند.» این نوع روایتپردازی همزمان با مطرح بودن چنین سوژهای در شبکه های اجتماعی نشان از برنامه ریزی شده بودن این ماجرا داشت اما همان مقطع دولتیها آب پاکی را برروی دستان شایعه پردازان ریختند و از چهره اصلی آنان رونمایی کردند.
علی ربیعی دستیار اجتماعی رئیسجمهور، در واکنش به این موج، در حساب شخصی خود نوشت: «این روزها مطلبی راجع به استعفا، هرچند کماثر و محدود در فضای مجازی دیدم. چنین مواضعی در داخل و انتشار آن به این سرعت برایم غریب بود. در صحبتی که با چند کارشناس فضای مجازی داشتم، با پیگیری اولین توییت دریافتیم سرنخ اولیه موضوع استعفای رئیسجمهور و دولت، از سوی گروههای خارجنشین منتشر شده و با یک هدف عملیات روانی در داخل دنبال شده است. متاسفم که چقدر با سرعت مخالفان کینهای دولت همسو با این افراد میشوند.»
علی احمد نیا سرپرست امور اطلاعرسانی شورای اطلاعرسانی دولت نیز به یک نکته مهم دیگری اشاره کرده بود و آن اینکه، دولت به دروغهای شاخدار مثل استعفای رئیسجمهور با هدف جذب فالوور، توجه نمیکند و گرفتارحاشیهها نمیشود.
این اظهارات نشان میداد که دولتیها،منشأ این شایعات را در خارج از کشور و بخشی از یک کمپین هماهنگ روانی میدانند. ربیعی همچنین به نقش برخی فعالان داخلی در تقویت این شایعات اشاره و از همصدایی ناخواسته آنان با اهداف مخرب خارجی ابراز تأسف کرد.
بالاخره دولت فعالیتهای بسیار سنگینی برعهده دارد و باید هم و غم خود را صرف برنامهها و رسیدگی به مسائل مردم کند، اما متاسفانه افراطیون و حاشیهسازان همچنان مشغول کارند! باز داستان تکراری و نخنما شده استعفای آقای رئیسجمهور در دستور کار قرار گرفت. اما این بار الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع رسانی دولت دست به کار شد و به موضوع استعفای رئیس قوه مجریه واکنش نشان داد.
وی اواخر بهمن ماه در جلسه شورای هماهنگی روابط عمومیهای کشور با بیان اینکه در جنگ نابرابر رسانهای قرار داریم و تلاش رسانههای خارجی معاند این است که امید مردم از دولت را ناامید کنند، گفت که در داخل نیز رسانههای رقبای دولت هم در راستای سیاست تخریبی براندازها عمل میکنند و شایعه استعفای رئیس جمهور را که بارها مطرح کردند و طی چند روز اخیر مجدداً مطرح کردند تا بلبشویی ایجاد شود و نگذارند دولت کار کنند. در حالی که آقای پزشکیان نمادی از صداقت و صراحت شدهاند.
رئیس جمهور هم ترجیح داد به مسائل مهمتری بپردازد و در سخنانش در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی نکاتی را علیه آمریکا بیان کرد که با تمجید مقام معظم رهبری رو به رو شد، آنجا که حضرت آقا در دیدار دانشمندان، مسئولان و متخصصان صنعت دفاعی کشور ضمن قدردانی حضور باشکوه مردم در جشن انقلاب، سخنان صریح و راهگشای رئیسجمهور در مراسم ۲۲ بهمن را مکمل حرکت عظیم ملت خواندند و فرمودند: رئیسجمهور محترم حرف دل مردم و آنچه را لازم بود، بیان کرد.
اما از آنجا که افراطیها و خالص سازان شکست خورده نمی خواهند واقعیت ها را بپذیرند، نمیدانند و چشمهایشان را بستهاند و همچنان آب در هاون می کوبند، کار را به جایی رساندند که پزشکیان خود حرف اول و اخر را زد تا بگویید وقتی پا به صحنه نهاده تا آخر خواهد مان و مرد عمل و «میدان» است.
منادی وفاق ملی ۲۴ بهمن ماه در جمع اقشار مختلف مردم بوشهر با بیان اینکه در زمان انتخابات شعار ندادم، بلکه باور و اعتقاد خود را بیان کردم، الان هم بر همان باور و اعتقاد هستم. به دنبال رئیسجمهور شدن نبودهام اما به دنبال عزت و سربلندی و افتخار اسلام، دین و کشورمان هستم و تا آخر خواهم ماند، تاکید کرد: لیاقت ایران بالاتر از این است و ما قادریم کشورمان را با همکاری شما، نخبگان و دانشمندان، تولیدکنندگان و با همبستگی به عزت و سربلندی برسانیم و این کار را خواهیم کرد.
حال چرا عدهای همواره بر شایعهسازی و استعفای رئیسجمهور دامن میزنند؟
ابراهیم رضایی نماینده مردم دشتستان در مجلس و فعال سیاسی اصولگرا که در ایام تبلیغات در جریان رقیب رئیسجمهور فعالیت میکرد، درباره شایعه استعفای رئیس جمهور گفت: ایشان رئیس جمهور منتخب مردم ایران هستند که طی یک فرآیند دمکراتیک و مردم سالاری دینی به عنوان رئیس جمهور انتخاب شدند و طبق قانون اساسی سوگند یاد کردند.
او در عین حال طرح شایعه استعفای پزشکیان، را کار افراد مریض و معلوم الحال میداند و میگوید: پاسخ رئیس جمهور به این افراد معنادار بود و بهتر است که چنین شایعاتی در جامعه پخش نکنند.(متن گفت و گو را اینجا بخوانید)
اما یک فعال سیاسی اصلاح طلب که در انتخابات چهاردهم از کاندیداتوری پزشکیان حمایت میکرد تحلیل دیگری ارائه میدهد.
اسماعیلی دوستی در گفتوگویی با ایرنا، با بیان اینکه پزشکیان با عملکرد مبتنی بر صداقت و اقتدار، توانسته موفقیتهای فراوانی کسب کند، گفت: ما امروز درگیر دو نوع افراط در کشور هستیم، افراط خارجی و متاسفانه افراط داخلی. بسیار جالب است که افراطیون در یک نقطه مشترک به یکدیگر میرسند باور دارم که آقای پزشکیان و تیم ایشان نباید به افراطیون داخلی توجه کنند و باید کار خود ادامه دهند. افراطیون خارجی هم در نهایت به این نتیجه خواهند رسید که نمیتوانند در برابر خواست مردم قد علم کنند و یا خدای نکرده به کشور آسیبی برسانند.
آنچه مشخص است امروز جریانهای مختلف سیاسی از اصولگرا گرفته تا اصلاحطلب و اعتدالی براین باور هستند که باید همگان به سکاندار دستگاه اجرا که حقیتا مسئولیت خطیری هم عهده دار است کمک کنند؛ فقط افراطیون داخلی و اپوزیسیون خارج نشین هستند که به هرشکل ممکن میخواهند ماهی خود را در این فضا صید کنند، اما خوشبختانه اظهارات رئیس جمهور در بوشهر خط بطلانی بر شایعهسازان بود و به همگان ثابت کرد که پزشکیان برای احیای امید از دست رفته مردم و ساختن دوباره ایران آمده و تا آخر خواهد ماند.