احمد شریعتی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به پیگیری وضعیت تراکم مساجد در مناطق مختلف شهر اصفهان اظهار کرد: به ازای هر ۱۰۰۰ متر و ۲۰۰۰ نفر ساکن، وضعیت تراکم مساجد را بررسی کردیم.
وی افزود: در بعضی مناطق همچون منطقه ۳، تعداد مساجد به حد اشباع رسیده است، در حالی که در مناطق دیگر تعدادی کمی مسجد وجود دارد و این موضوع موجب شد برنامهریزی لازم انجام شود تا اگر فردی بهدنبال زمین برای ساخت مسجد است، زمینهایی از مالکیت شهرداری در اختیار وی قرار دهیم تا مسجد و مرکز فرهنگی بسازد.
عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید کرد: این مساجد باید بهصورت چندمنظوره طراحی شود و در طرح و نقشههای آنها، علاوه بر مسجد، سالنهای اجتماعات و مراکز فرهنگی نیز گنجانده شود.
شریعتی گفت: طی مذاکرات انجام شده با «رسول میرباقری» رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان به طرحی به نام «چشمههای نورانی» رسیدیم و هماکنون بسیاری از کارهایی که بهطور معمول باید توسط سازمانهای بیرون از شهرداری انجام شود، با کمک شهرداری در حال انجام است.
وی ادامه داد: این رویکرد نوین در دوره ششم شورا صورت گرفته است و به این ترتیب، در مناطقی که نیاز به مسجد و مرکز فرهنگی دارند، با مشارکت مردم و کمک شهرداری، پروانه ساخت، زمین و سایر مساعدتها ارائه میشود تا نیازهای شهر برطرف شود و نگهداری و حفظ این مراکز به عهده مردم قرار گیرد.
عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: بسیاری از پارکهای شهر اصفهان نمازخانه نداشتند، اما در طرح فانوسهای نورانی برای ۵۰ بوستان شهر نمازخانه ساخته شد.
شریعتی گفت: زمانی که گردشگران به اصفهان بهعنوان «پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی» سفر میکنند، باید با شهری روبهرو شوند که تاریخ و تمدن غنی و کهنی دارد و در زمینههای مختلف همچون فلسفه، مرجعیت دینی، هنر، موسیقی و علم جایگاه ویژهای دارد.
وی افزود: مساجد و بوستانهایی با نمازخانه، همچون شهر استانبول که به شهر مساجد معروف است، به این ویژگیهای فرهنگی و مذهبی اصفهان عمق بیشتری میبخشد.
عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اهمیت حفظ و نگهداری فضای سبز اصفهان در شرایط کم آبی تصریح کرد: حفظ فضای سبز اصفهان در چنین شرایطی بهخوبی انجام شده است و این موضوع را رئیس مجلس شورای اسلامی نیز مطرح کرده است.
شریعتی با بیان اینکه تاکنون بیش از ۱۰۰ کیلومتر لولهگذاری پساب در شهر انجام شده است، گفت: آب این پسابها برای گیاهان قابل استفاده است و هیچگونه آلودگی زیستمحیطی ندارد؛ این موضوع در دوره اخیر بهخوبی پیگیری شد.