به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی، علی ربیعی گفت: زمانی که در مورد مسائل اجتماعی صحبت میشود بیاختیار آسیب هایی، چون اعتیاد، خودکشی، طلاق و سقط جنین به ذهن خطور میکند و این تصاویر غلط از جامعه عامل عقب ماندگی است، در حالی که این مسائل در تمام دنیا وجود دارد و در کشور ما نیز حالت و وضعیت وحشتناکی ندارد.
وی ادامه داد: در جلساتی که به این منظور تشکیل میشود ظرفیتهای اجتماعی را افزایش دهیم و شورای اجتماعی استانها و کشور باید تغییر جهت داده تا از این ظرفیتها به خوبی برای رفع آسیبهای اجتماعی استفاده کند.
ربیعی خاطرنشان کرد: علت اصلی آسیبهای اجتماعی، نوعی از هم گسیختگی اجتماعی است و اگر متوجه افزایش ظرفیتهای اجتماعی شویم میتوانیم با این آسیبها مقابله کنیم. پنجره واحدی برای موضوعات مختلف اجتماعی شکل گیرد و اورژانس اجتماعی بیشتر از قبل وارد میدان شود.
دستیار اجتماعی رئیس جمهور افزود: کانونهای توسعه محلی نیز باید جدی گرفته شوند، زیرا پروژههای اجتماعی ذینفعان بسیاری دارند. ایجاد نشاط اجتماعی بزرگترین مشکل اجتماعی در کشور است و باید در مورد ایجاد نشاط در جامعه انعطاف پذیری بیشتری داشته باشیم.
وی اضافه کرد: در این دوره بیشتر از هر دوره دیگر به همبستگی نیاز داریم و از هرگونه مداخله غیر منطقی که جامعه را دچار آسیب میکند باید به جد پرهیز کنیم.
بطحایی رییس سازمان امور اجتماعی کشور هم گفت: یکی از موضوعاتی که رهبر معظم انقلاب از حوزه کارشناسی مطرح کردند بحث آسیبهای اجتماعی است و همواره به این موضوع ورود میکنند چرا که آن را برای کشور بسیار مهم میدانند.
وی ادامه داد: زیرساخت جامعه ما اسلامی و مذهبی است، حتی یک مورد از آسیبهای اجتماعی نیز برای این جامعه زیاد است و برنامهریزی فوق العاده برای مقابله با آسیبهای اجتماعی ضروری است و این برنامهها نباید برنامه جاری دستگاهها باشند، بلکه باید طوری طراحی شوند که اثرگذاری خوبی داشته باشند.