به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ تحول صنعت و تولید با نوآوری در تولید، تنها راه ساختن میهن اسلامی و توسعه همه جانبه حتی ورزش است.
نماینده ولیّفقیه در استان مرکزی در آیین اختتامیه مسابقات فوتسال کارگری استان مرکزی در سالن ورزشی واگن پارس اراک با بیان این مطلب، گفت: فعالان صنعتی استان باید به این مهم توجه ویژه داشته باشند و زمینه توسعه همه جانبه استان را فراهم کنند.
آیتالله دری نجفآبادی با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در این باره، افزود: استمرار تولید مستلزم ایجاد زیرساختهای مناسب، انتقال فناوری، آموزش نیروی انسانی و حمایت از کارآفرینی است و مشارکت صنایع در امور خیریه و امور اجتماعی قابل قدردانی است.
استاندار استان مرکزی هم در این مراسم با بیان اینکه ورود صنعت در انجام کارهای خیر در کنار چرخه تولید و مسئولیتهای اجتماعی اقدامی ارزشمند است که باید گسترش یابد، گفت: بسیاری از صنایع استان در مسیر آزادی زندانیان جرایم غیرعمد و کمک به درمان کودکان سرطانی گامهای اساسی برداشتند که باید قدردان آن بود.
زندیهوکیلی با اشاره به ضرورت حمایت از ورزشهای عمومی و قهرمانی، گفت: ما هم در کنار مردم به همراه مجموعه مدیریت ارشد استان تمامقد از تیم فوتبال آلومینیوم حمایت میکنیم.
زندیه وکیلی افزود: انتظار میرود باشگاه فرهنگی ورزشی آلومینیوم و هیئت مدیره شرکت آلومینیوم ایران نیز آنچه را که برای موفقیتهای بیشتر تیم لازم است، را فراهم کنند.
زندیهوکیلی از معرفی مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی نیز در آینده نزدیک خبر داد.