شناسهٔ خبر: 71384461 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: برترین‌ها | لینک خبر

قتل جوان ۱۷ ساله با ضربات چاقو؛ این‌بار در مشهد

قتل جوان ۱۷ ساله با ضربات چاقو؛ این‌بار در مشهد

رییس پلیس آگاهی خراسان رضوی گفت: جوان ۱۷ ساله در مشهد با ضربات چاقو به قتل رسید، متهمان در کمتر از ۴۸ ساعت دستگیر شدند.

صاحب‌خبر -

ایرنا: رییس پلیس آگاهی خراسان رضوی گفت: جوان ۱۷ ساله در مشهد با ضربات چاقو به قتل رسید، متهمان در کمتر از ۴۸ ساعت دستگیر شدند.

2442606_227 (1)

سرهنگ کارآگاه جواد شفیع زاده روز شنبه افزود: در پی اعلام خبری مبنی بر وقوع قتل جوانی در بزرگراه جنوبی مشهد، کارآگاهان جنایی و اکیپ بررسی صحنه جرم به محل اعزام شدند.

وی اضافه کرد: با تحقیقات و بررسی‌های میدانی کارآگاهان مشخص شد که جوانی ۱۷ ساله در اثر درگیری و وارد شدن ضربات چاقو به قتل رسیده است.

رییس پلیس آگاهی خراسان رضوی ادامه داد: اقدامات فنی و اطلاعاتی کارآگاهان منجر به شناسایی هویت تمامی افراد حاضر در درگیری شد و با هماهنگی قضایی در عملیات ضربتی سه متهم دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل شدند.

شفیع زاده گفت: تحقیقات در این خصوص با هماهنگی مرجع قضایی ادامه دارد.

 

پ