به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از الجزیره، حمدان افزود: ارتش رژیم صهیونیستی، دچار فرسودگی و اعتماد به تواناییهای آن با بحران مواجه شده است.
عضو ارشد حماس تصریح کرد: رژیم اسرائیل با بحران عمیق داخلی مواجه است و تلاش میکند این بحران را به منطقه صادر کند.
اسامه حمدان همچنین گفت: دشمن در تحقق اهدافش در زمینه نابود کردن مقاومت، انتشار بحران و آواره کردن فلسطینیها، ناکام بوده است.
عضو ارشد حماس خاطرنشان کرد: ما با فرصتی برای به شکست کشاندن پروژههای رژیم صهیونیستی به ویژه در زمینه آواره کردن فلسطینیها و الحاق سایر بخشهای سرزمین فلسطینیان به اراضی اشغالی، مواجه هستیم.
اسامه حمدان افزود: رژیم اشغالگر، کرانه باختری را مورد حمله قرار داده است و ما با چالشهایی درباره موضوع بازسازی غزه مواجه هستیم.
عضو ارشد حماس ادامه داد: قضیه فلسطین در مرحله آتی با چالشهای متعددی مواجه خواهد بود.
همزمان «گیورا آیلند» رئیس سابق شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی گفت، بطور قطع اسرائیل در جنگ غزه به شدت شکست خورد.
آیلند تصریح کرد: نتایج جنگ، حاکی از شکست واضح است و سنجش موفقیت نظامی، ارتباطی به سخنرانیهای سیاسی و پوپولیستی ندارد.
وی با بیان اینکه سنجش موفقیت نظامی مبتنی بر دو معیار اصلی «تحقق اهداف» و «تحمیل اراده» است، افزود: اسرائیل در تحقق اهداف شکست خورد.
این مقام امنیتی سابق رژیم صهیونیستی افزود: در تحمیل اراده به طرف مقابل نیز حماس توانست به عنوان قدرت حاکم بر غزه شروط خود را در توافقات اخیر به طرف اسرائیلی تحمیل کند.
وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی با بازگشایی گذرگاه رفح و عقب نشینی از محور نتساریم و بازگشت هزاران فلسطینی به شمال نوار غزه موافقت کرد، گفت: این یک پیروزی برای حماس محسوب میشود.
آیلند ادامه داد: این در حالی است که نتایج حاصل شده برای حماس، محدود به ورود آب و غذا به نوار غزه نشد بلکه به ورود تجهیزات لازم برای بازسازی این منطقه توسعه پیدا کرد.
وی اظهار داشت: در مرحله آینده، شاهد تحمیل شروط جدید حماس به طرف مقابل خواهیم بود که آزادی دسته جمعی صدهها اسیر فلسطینی در مقابل بازگشت اسرای صهیونیست باقیمانده در نوار غزه از جمله آنها است.
رئیس سابق شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی افزود: در چنین شرایطی، تلآویو در نهایت مجبور به پایان جنگ بدون دستیابی به اهداف اعلام شده خود میشود.
رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که بر اثر آن، افزون بر ویرانیهای عظیم و قحطی مرگبار، بیش از ۱۵۷ هزار فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی و همچنین بیش از ۱۴ هزار نفر مفقود الاثر شدند.
با وجود همه این جنایتها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که پس از گذشت ۴۷۰ روز جنگ علیه ساکنان غزه، نتوانست به اهداف خود از این جنگ یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه دست یابد و مجبور به پذیرش توافق آتش بس شد.