شناسهٔ خبر: 71384212 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

ارائه خدمات رایگان پزشکی و دندانپزشکی به ۲ هزار نفر از مردم الهایی اهواز

اهواز- ایرنا - مسئول گروه تیپ جهادی مستضعفین خوزستان از ارائه خدمات رایگان پزشکی، دندانپزشکی و توانبخشی به ۲ هزار نفر از مردم الهایی اهواز خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، موسی خنافره عصر شنبه در گفت و گوی رسانه ای با اشاره به برگزاری این اردوی پزشکی و دندانپزشکی در منطقه الهایی اهواز اظهار کرد: در این اردوی جهادی بیش از ۶۰ پزشک متخصص و دانشجوی پزشکی در رشته‌های دندان‌پزشکی، داخلی، اطفال، زنان و زایمان، چشم پزشکی، ارتوپد حضور داشتند و به بیش از ۲ هزار نفر خدمات تخصصی رایگان ارائه دادند.

ارائه خدمات رایگان پزشکی و دندانپزشکی به ۲ هزار نفر از مردم الهایی اهواز

وی افزود: این اردو با همکاری گروه جهادی تیپ جهادی مستضعفین استان، اداره کل تامین اجتماعی خوزستان، کانون فعالیت‌ها و حرکت های جهادی راه خدا، دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز، شهرداری، شورای شهر و بسیج شهر الهایی و به همت محمد امیر نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه،کارون در مجلس شورای در روستاها و شهر کم‌برخورد الهایی از توابع شهرستان اهواز برگزار شد.

ارائه خدمات رایگان پزشکی و دندانپزشکی به ۲ هزار نفر از مردم الهایی اهواز

مسئول تیپ جهادی مستضعفین خوزستان تصریح کرد: اردوی جهادی پزشکی و دندان‌پزشکی و توانبخشی از روز پنجشنبه ۲۵ بهمن‌ماه آغاز و تا روز شنبه ۲۷ بهمن‌ماه ادامه داشت.

وی خاطر نشان کرد: تعدادی از پزشکان عمومی، متخصصین، زنان و زایمان، اطفال، دندان پزشکان، پرستاران، ماما، در این اردوی جهادی به مردم مشاوره روانپزشکی، فیزیوتراپی و داروی رایگان ارائه دادند.

ارائه خدمات رایگان پزشکی و دندانپزشکی به ۲ هزار نفر از مردم الهایی اهواز

خنافره گفت: همچنین در حاشیه برپایی این اردو نیز انجام تست‌های غربال‌گری از قبیل کنترل فشارخون به همراه آموزش و مشاوره‌های لازم، برگزاری مسابقات مختلف فرهنگی، آموزشی و آموزش احکام و نماز و کتابخوانی برای کودکان و دانش آموزان برگزار شد.

ارائه خدمات رایگان پزشکی و دندانپزشکی به ۲ هزار نفر از مردم الهایی اهواز

به گزارش ایرنا، شهر الهایی در ۳۰ کیلومتری از اهواز و در جاده اصلی اهواز به اندیمشک قرار داد.