شناسهٔ خبر: 71384121 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

حزب‌الله: «جلوگیری از فرود هواپیماهای ایرانی در فرودگاه بیروت توهین به لبنان است»

صاحب‌خبر -

شفقنا-«محمود قماطی»، نائب رئیس شورای سیاسی حزب‌الله اعلام کرد: «ما مخالف اشغالگری آمریکا و اسرائیل هستیم، ما تاکنون صبر کردیم اما صبر هم حد و حدودی دارد.»

به گزارش شفقنا به نقل از المیادین، قماطی افزود: «این دولت تاکنون تحت دیکته‌های آمریکا قرار داشته است، ما نمی‌پذیریم که وطن‌مان در قبضه آمریکا و اسرائیل باشد.»

وی تاکید کرد: «جلوگیری از فرود هواپیماهای ایرانی در فرودگاه بیروت، توهین به کشور لبنان است و موید تحمیل دیکته‌های آمریکا بر کشور است.»

این مسئول ارشد حزب‌الله گفت:«ما اجازه دیکته‌های خارجی را نخواهیم داد، ایران کشوری دوست است.»

قماطی تصریح کرد: «ای سیاستمداران اگر شما خواهان انقیاد و تسلیم شدن هستید، مردمِ مقاومت با سیاست آمریکا و اسرائیل در  به ذلت درآوردن لبنان مخالفند و آن را نخواهند پذیرفت.»

نائب رئیس شورای سیاسی لبنان اظهار داشت: «مقاومت به پیگیری عقب‌نشینی دشمن از جنوب لبنان ادامه می‌دهد و هرگونه موضع رسمی برای تایید ماندن دشمن در اراضی‌مان را رد می‌کند.»

روز پنجشنبه گذشته در پی تهدید سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه اگر هواپیمای ایرانی در فرودگاه بیروت به زمین بنشیند، «اقدامات لازم صورت خواهد گرفت» مقامات لبنانی جلوی پرواز تهران-بیروت گرفتند.

رژیم صهیونیستی مدعی است که احتمال دارد این پروازها حامل کمک‌های مالی ایران برای حزب الله باشد.

ظهر روز جمعه نیز گزارشی مبنی بر ایجاد تنش در فرودگاه رفیق حریری در بیروت، پایتخت لبنان توجه رسانه‌ها را به خود جلب کرده بود.

شبکه المنار نیز گزارش داد، نیروهای امنیتی در فرودگاه رفیق حریری به شکل غیر متعارف اقدام به تفتیش مسافران هواپیمای ایرانی کرده بودند.

در این گزارش آمده مسافران یکی از پروازهای تهران به بیروت با تفتیش شدید و سختگیرانه روبرو شد به طوری که ماموران فرودگاه به طور دستی اقدام به باز کردن چمدان مسافران کردند. این اقدام خارج از عرف موجب معطلی چند ساعته و اعتراض مسافران شد.

به دنبال این تحولات و تصمیم مقامات لبنانی، شماری از جوانان این کشور  شب گذشته در اعتراض به جلوگیری از فرود هواپیماهای ایرانی در فرودگاه بیروت به کاروان نیروهای حافظ صلح سازمان ملل (یونیفل) در جاده فرودگاه قدیم در اطراف «الکوکودی» حمله کردند و سه خودروی این کاروان را آتش زدند.

حزب‌الله لبنان امروز عصر نیز در اعتراض به «تن دادن دولت لبنان به فشارها و دیکته‌های رژیم صهیونیستی و آمریکا» از برگزاری تجمع اعتراضی در مسیر فرودگاه بیروت خبر داد که طی این تجمع، نیروهای امنیتی لبنان با شلیک گاز اشک‌آور تلاش کردند مردم را از مسیر منتهی به فرودگاه متفرق کنند.