عباس صفایی شنبه (۲۷ بهمن) در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در ۹ ماهه امسال ۲۹ کیلومتر شبکه فرسوده سیمی با کابلهای جدید خودنگهدار تعویض شده که برای اجرای این پروژه اعتباری افزون بر ۱۹ میلیارد تومان هزینه شده است.
وی با بیان اینکه پنج کیلومتر شبکه جدید برق کابل خودنگهدار نیز برای انشعابات جدید در دست اجراست، اظهار کرد: تا پایان سال مالی جاری بر اساس هدفگذاری، هشت کیلومتر دیگر نیز شبکه برق کابل خودنگهدار در شهرستان اجرا خواهد شد.
صفایی بیان کرد: کاهش سرقت، کاهش تلفات، بالا بردن ضریب و قابلیت اطمینان شبکه از نظر قطعی در شرایط بحرانی چون باد و طوفان، کاهش خطر برق گرفتگی و کاهش خاموشیهای ناشی از اتصال سیمهای مسی برق در زمان بارندگی و وزش باد از مزایای تبدیل سیمهای مسی برق به کابل خودنگهدار به شمار میرود.
وی در ادامه از تجهیز هفت نقطه شبکه برق شهرستان رزن به کلید کنترل از راه دور (RTU) خبر داد و اظهار کرد: تجهیز شبکه برق به RTU به منظور قطع و وصل خطوط برق، بدون نیاز به حضور گروه اتفاقات و فوریتهای برق در محل بوده و این امر سبب کاهش مدتزمان خاموشیهای بیبرنامه در مواقع بروز نقص در شبکه میشود که در نتیجه افزایش رضایتمندی شهروندان را به دنبال خواهد داشت.
وی با بیان اینکه با پیگیریهای مدیرعامل شرکت برق استان همدان و نیز با پیگیری شهرستان امسال اعتبارات خوب و مطلوب و رضایتبخشی به شهرستان رزن در حوزه برق اختصاص داده شد، تصریح کرد: در سالجاری طی ۹ ماهه امسال اعتباری افزون بر ۷۰ میلیارد تومان برای تعمیرات و نصب انشعابات جدید برق شهرستان اعتبار جذب و هزینه شده است.
صفایی در ادامه افزود: در ۹ ماهه امسال ۱۰ دستگاه پست هوایی در شهر رزن و دمق با اعتباری افزون بر ۹ میلیارد تومان نصب شده است.
وی همچنین گفت: احداث پنج کیلومتر شبکه جدید انشعاب برق با نصب ۱۶۰ اصله پایه در نقاط مختلف شهرستان با اعتباری افزون بر پنج میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان، احداث روشنایی معابر روستای شاروالی با اعتباری افزون بر یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان، نصب ۲۳۰ دستگاه چراغ ۲۰ وات جدید با اعتباری افزون بر یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان را میتوان از جمله دیگر اقدامات شرکت برق در این شهرستان برشمرد.
صفایی ادامه داد: برای رفع سریع خاموشیها تعداد هفت دستگاه سکسیونر دارای RTU تحت اتوماسیون از راه دور برای فرمان قطع و وصل در شهرستان در این نصب شده است.
وی با اشاره به نصب یک دستگاه اتوریکلوزر برای فیدر برق روستای بابانظر، گفت: با نصب این دستگاه با اعتباری افزون بر یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان در حال حاضر تعداد ۱۸ روستا از فیدر برق شاطربالی تغذیه میشوند.
صفایی خاطرنشان کرد: جابهجایی و اصلاح شبکه فشار متوسط در معابر روستایی، تعویض ۲۲۰ اصله شبکه فشار ضعیف در کوچه و خیابانهای روستایی، مقاوم سازی شبکه با نصب ۱۱۵ اصله پایه با اعتباری افزون بر چهار میلیارد تومان، جابهجایی ۱۴ دستگاه ترانس برق، تعویض ۴۶۰ دستگاه چراغ روشنایی در شهر رزن و روستاهای شهرستان، تعمیرات و حفظ و نگهداری شبکه با اعتباری افزون بر هشت میلیارد تومان از دیگر اقدامات انجام شده شرکت توزیع نیروی برق رزن در این مدت بوده است.
وی در ادامه با اشاره به بحث خاموشیهای چند روز اخیر خارج از برنامه در سطح گلخانهها و برخی نارصایتیها در این رابطه، گفت: برنامه زمانبندی خاموشیها را به ما اعلام میکنند و به تبع آن ما نیز اطلاعرسانی لازم را به مشترکان انجام میهیم اما موارد خاموشیهای خارج از برنامه زمانبندی به ما اطلاع داده نمیشود چرا که کنترل برق کل کشور زیر نظر دیسپاچینگ تهران بوده و همه استان و شهرستانها تحت نظر آنان است و چنین موارد قطعیهای برق خارج از دست ماست.
صفایی بیان کرد: دیسپاچینگ تهران با توجه به اینکه دیسپاچینگ ۳۱ استان را تحت نظر دارد در صورت ناترازی و افت شبکه و برای جلوگیری از بالا رفتن مصرف بدون اینکه به استانها اطلاع دهند، پست برق استان و یا شهرستانها را قطع میکنند و علت خاموشی گلخانهها برای همین بوده و از دست ما خارج است و به ما نیز زمان خاموشی اطلاع داده نمیشود.
وی با اشاره به اینکه مراکز حساس از جمله گلخانهها برای زمان قطعی برق حتماً باید دارای دستگاه ژنراتور باشند، افزود: با توجه به سرمای شدید در چند روز گذشته شاهد موارد قطعی برق گلخانهها بودیم که این امر موجب نارضایتی این واحدهای گلخانه سطح شهرستان شد.
انتهای پیام