شناسهٔ خبر: 71382891 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: دیدبان ایران | لینک خبر

روابط عمومی سپاهان در واکنش به اتفاقات دیدار مقابل پرسپولیس: نکند باید فحاشی کاپیتان پرسپولیس و هجوم سرپرستشان به سمت فیلمبردار هم الکی شطرنجی شود تا به چشم بیاید

محمد صادق میرصالحیان مدیر روابط عمومی باشگاه سپاهان در واکنش به اتفاقات دیدار این تیم مقابل پرسپولیس استوری منتشر کرد.میرصالحیان نوشت: چطور برای محرومیت موقت میلاد زکی پور منتظر گزارش ناظر نبودند الان برای فحاشی کاپیتان تیم حریف و هجوم سرپرستشان به سمت فیلمبردار، گزارش می خواهند؟نکند باید این فیلم ها هم الکی شطرنجی شود تا به چشم بیاید؟

صاحب‌خبر -

به گزارش سایت دیده‌بان ایران؛  مدیر روابط عمومی باشگاه سپاهان به اتفاقات دیدار این تیم مقابل پرسپولیس واکنش نشان داد.

محمد صادق میرصالحیان مدیر روابط عمومی باشگاه سپاهان در واکنش به اتفاقات دیدار این تیم مقابل پرسپولیس استوری منتشر کرد.

میرصالحیان نوشت: 

دیگر کار از حد منطق گذشته...

چطور برای محرومیت موقت میلاد زکی پور منتظر گزارش ناظر نبودند الان برای فحاشی کاپیتان تیم حریف و هجوم سرپرستشان به سمت فیلمبردار، گزارش می خواهند؟

نکند باید این فیلم ها هم الکی شطرنجی شود تا به چشم بیاید؟

 

نکند قرار است بعد هم بگویند ناظر گزارشی نداده و با دست و روبوسی و یک جریمه ناچیز کار را تمام کنند؟

 

کپی لینک
کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام