شناسهٔ خبر: 71382281 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

آراستگی برخی معابر شهر یزد با نام‌ زیورآلات سنتی استان

یزد- ایرنا - رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر یزد گفت: برخی از معابر شهر یزد با نام رشته‌ها و تکنیک‌های مختلف در زمینه زیورآلات سنتی استان نامگذاری شده‌است.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز شنبه روابط عمومی شورای شهر یزد، حجت‌الاسلام " سیدمحمد ناصر حیدری" افزود: قاب قرآن، هل و گل، یاقوت مروارید، نیم ماه، هل و چینابی، سبدمروارید، شکوفه مروارید، گل‌ ماهی، برگ‌وگل، سه‌گل، هفت‌گل، گل‌ انار، ترمه مروارید و مروارید خورشیدی نام زیورآلاتی است که اخیرا برای نامگذاری کوچه‌های خیابان طلوع در بلوار کوثر استفاده شده است.

وی اظهار کرد: زیورآلات سنتی از هنرهایی است که از گذشته های دور مورد توجه یزدی ها بوده و هنرمندان زیادی هم اکنون در این رشته فعالیت می‌کنند.

حیدری با به اینکه یزد در زمینه تولید زیورآلات شهرت زیادی دارد تاجایی که مردم برای خرید طلا به این استان سفر می‌کنند و طلای یزد متمایز از دیگر مناطق کشور است، ادامه داد: یزد در سال ۱۳۹۹ به‌عنوان شهر ملی زیورآلات سنتی در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده و باتوجه به ظرفیت‌های موجود، پرونده آن برای بررسی به شورای جهانی صنایع دستی نیز ارسال شده و ارزیابان این شورا قصد دارند برای بررسی پرونده زیورآلات سنتی به شهر یزد سفر کنند.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر یزد تصریح کرد: در این راستا اقدامات مناسبی در شهر یزد از سوی مسئولین و مردم صورت گرفته که یکی از آن‌ها نامگذاری معابر به نام رشته ها و تکنیک‌های مختلف در زمینه زیورآلات سنتی است.