شناسهٔ خبر: 71381016 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی در کیش برگزار می‌شود

رئیس پژوهشگاه رویان از برگزاری چهارمین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی در منطقه آزاد کیش خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، عبدالحسین شاهوردی در نشست خبری این کنگره، با اشاره به تجربیات موفق برگزاری این کنگره در تهران، مشهد و ارومیه، بر اهمیت همکاری‌های بین‌المللی در حوزه پژوهش و درمان با تمرکز بر منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا تاکید کرد.

وی هدف از برگزاری این کنگره را ارتقای جایگاه علمی منطقه در زمینه سلول‌های بنیادی و پزشکی از طریق ایجاد شبکه‌ای علمی قوی با همکاری محققان منطقه عنوان کرد. انتخاب منطقه آزاد کیش به عنوان محل برگزاری، به دلیل تسهیل در رفت و آمد مهمانان بین‌المللی صورت گرفته است.

شاهوردی همچنین از برنامه‌ریزی برای استقرار دبیرخانه دائمی کنگره در منطقه آزاد کیش و همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان و بخش خصوصی برای پیشبرد اهداف کنگره خبر داد و ابراز امیدواری کرد که سازمان کنفرانس اسلامی و دیگر سازمان‌های بین‌المللی از این برنامه علمی حمایت کنند. 

این کنگره در اردیبهشت ماه سال آینده برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

برچسب‌ها: