شناسهٔ خبر: 71380768 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

تشییع و تدفین پیکر دانشجوی فقید دانشگاه تهران در زادگاهش + فیلم

بیرجند- ایرنا- پیکر امیرمحمد خالقی درمیان، دانشجوی دانشگاه تهران که چهارشنبه شب هفته گذشته بر اثر حمله زورگیران جان باخته، امروز در زادگاهش روستای درمیان شهرستان مرزی درمیان خراسان جنوبی تشییع و تدفین شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا پیکر امیرمحمد خالقی درمیان، دانشجوی دانشگاه تهران که چهارشنبه شب هفته گذشته بر اثر ضربه چاقو دو سارق زورگیر جان باخت، امروز شنبه در روستای درمیان شهرستان درمیان با حضور سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی، قائم نماینده ولی فقیه، سرپرست فرمانداری درمیان و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی و مردم شیعه و سنی تشییع و به خاک سپرده شد.

همچنین رئیس دانشگاه بیرجند به نمایندگی از وزیر علوم و جمعی از علمای تشیع و تسنن استان در مراسم تشییع این دانشجو حضور داشتند.

بازماندگان آن مرحوم ضمن قدردانی از حضور مسئولان استانی و مردم در مراسم تشییع پیکر این دانشجوی فقید، در درد دل با مسئولان استان برای جلوگیری از سوء استفاده جریان‌های ضد انقلاب، بر احقاق حق این جوان علمی در اسرع وقت تاکید کردند.

همچنین آنان خواستار رسیدگی سریع به این پرونده و اجرای عدالت برای عاملان این جنایت شدند.

به گزارش ایرنا امیر محمد خالقی درمیان دانشجوی دوره کارشناسی رشته مدیریت کسب و کار دانشگاه تهران، چهارشنبه شب هفته گذشته در محله‌ای نزدیک به کوی دانشگاه تهران توسط سارقان با سلاح سرد مورد ضرب و جرح قرار گرفت و متاسفانه با وجود انتقال به بیمارستان به دلیل شدت جراحات دارفانی را وداع گفت.