شناسهٔ خبر: 71379390 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرعامل برق منطقه‌ای خوزستان:

نقش نیروی انتظامی در پایداری شبکه برق اثربخش و مشهود است

مدیرعامل برق منطقه‌ای خوزستان گفت: نقش حافظان امنیت و سبز قامتان نیروی انتظامی در پایداری شبکه برق استان بسیار اثربخش و مشهود است.

صاحب‌خبر -

علی اسدی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: شرکت برق منطقه‌ای خوزستان دومین شرکت برق منطقه‌ای در کشور است و ۱۵ درصد از برق کشور در حوزه برق خوزستان است.

وی با اشاره به اقدامات بزرگی که در صنعت برق در دوران انقلاب رقم خورده است، گفت: در سال ۵۷ ظرفیت منصوبه برق در کشور ۷ هزار مگاوات بوده است و در حال حاضر به ۹۵ هزار مگاوات رسیده و ۱۴ برابر شده و درصد برق‌رسانی به روستاییان از ۴ درصد به ۹۹.۸ درصد رسیده است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان عنوان کرد: شبکه تحت نظارت این شرکت ۲۶۰ ایستگاه برق و ۱۰ هزار کیلومتر مدار خط دارد که برای حفظ پایداری آن نیاز به پایش و رصد ۲۴ ساعته است.

اسدی با قدردانی از نیروی انتظامی برای همکاری با حراست این شرکت در حفظ و نگهداری شبکه، اظهار کرد: در این راستا به همت این شرکت مراسم تجلیلی با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن حسن‌زاده نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، ولی الله حیاتی معاون امنیتی و انتظامی استانداری و جمعی از فرماندهان و پرسنل نیروی انتظامی برگزار شد.

وی ادامه داد: در این مراسم از فرماندهان انتظامی و تعدادی از پرسنل نیروی انتظامی برای همکاری با شرکت برق منطقه‌ای خوزستان در تامین امنیت تجهیزات شبکه برق و همچنین خانواده شهدای نیروهای حراست برق منطقه‌ای خوزستان و تعدادی از کارکنان حراست این شرکت قدردانی شد.

اسدی گفت: نقش حافظان امنیت و سبز قامتان نیروی انتظامی در پایداری شبکه برق استان بسیار اثربخش و مشهود است‌ تا جایی که برخی چالش‌ها با وجود این عزیزان به کاهش ۱۰۰ درصدی رسیده است.

وی با ارائه گزارشی از آغاز عملیات اجرایی احداث چند نیروگاه خورشیدی در خوزستان، بیان کرد: در تلاش هستیم با احداث نیروگاه خورشیدی وابستگی به نیروگاه‌های موجود را کم کنیم و برق پایداری را در تابستان به مردم تحویل خواهیم داد.

انتهای پیام