زهرا بهروز آذر روز شنبه به مناسبت هفته جوان، در میز تخصصی زنان، نهادهای مدنی و تاثیرگذار اجتماعی، اظهارکرد: اکنون ۷۰ درصد کادر درمان زنان هستند و هنوز بخش هایی است که بانوان میتوانند فعالیت بیشتری کنند که یکی از این عرصه ها، فعالیت اقتصادی است.
وی ادامه داد: ۱۲ درصد از کسب و کارهای نوبنیان توسط زنان مدیریت میشود و این عدد با توجه به حجم دختران فارغالتحصیل عدد پایینی است، تعداد دختران فارغالتحصیل که توانستند وارد عرصه های اقتصادی شوند بالا نیست و برای رفع این مشکل نیاز به کوشش داریم.
وی با تاکید بر اینکه سه رکن بخش خصوصی، دولت و جامعه مدنی باید باهم متوازن فعالیت کنند تا به توسعه پایدار و متوازن برسیم، گفت: برای توسعه متوازن باید بخش خصوصی، دولت و جامعه مدنی با هم فعالیت و تلاش کنند، البته اینکه سازمان های مردم نهاد هویت خود را به عنوان یک مجموعه مستقل فراموش می کنند، زنگ خطر این حوزه است.
بهروزآذر با بیان اینکه به عنوان کسی که یک فعال و کنشکر اجتماعی بوده ام، زنگ خطری را در حوزه سازمانهای مردم نهاد احساس کرده ام، گفت: اینکه سازمانهای مردم نهاد هویت خود را به عنوان یک مجموعه مستقل فراموش میکنند و برخی به مجموعههای پروژه بگیر تبدیل میشوند زنگ خطر بوده و صدمه جدی به موسسات میزند.
وی افزود: اگر موسسات میخواهند هویت خود را حفظ کنند، باید ماموریت شفاف و منابع مالی متعدد داشته باشند و یاد بگیرند چگونه باید این منابع را تأمین کنند. کارآفرینی اجتماعی مدلی است که در همه دنیا برای حل این مسأله وجود دارد و اگر به سمت این مدل برویم، می توانیم امیدوار باشیم که مشکلات و نیازهای اجتماعی را شناسایی کنیم.
وی با تاکید بر ضرورت استفاده از ظرفیتهای بومی مناطق، اظهار کرد: در همه استانها اداره کلهای تخصصی بانوان و اداره کل اجتماعی داریم که می توان طرحها را در استانها از طریق آنان پیش برد.
معاون رئیس جمهوری اظهار کرد: جشنواره اتفاق تبریز فرصتی برای صحبت کردن درباره مسایل اجتماعی و زنان و پیدا کردن راه حل موثر است، اگر بخواهیم به قله های پیشرفت که ترسیم شده دست یابیم، به ۲ بال پرواز، یک بال زنان و یک بال مردان نیاز داریم.
بر اساس این گزارش؛ مراسم اختتامیه جشنواره ملی اتفاق روز گذشته با حضور جوانان عضو تشکل های مردم نهاد برتر کشور و تعدادی از اعضای هیات دولت در مرکز همایش های بین المللی تبریز برگزار شد.
در این مراسم از ۱۰ تشکل مردم نهاد برتر ملی در حوزه جوانان تجلیل شد.
همچنین در جریان برگزاری جشنواره ملی «اتفاق»، پویش ملی «بیا پای تخته» با هدف حل مشکل کمبود مدارس در مناطق محروم کشور آغاز شد.
در حاشیه این جشنواره نمایشگاهی از دستاوردهای سازمانهای مردمنهاد (سمنها) برپا شده است.
حدود پنج هزار سمن (سازمان های مردم نهاد) جوانان در کشور فعال هستند.
انتهای پیام