مهدی طالبی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در گلستان با بیان اینکه پارک فقط به عنوان یک فضای سبز نیست، اظهار کرد: پارک در محلات یک فرصت فرهنگی، اقتصادی و مشارکتی است.
وی افزود: به عبارتی ما میتونیم بسیاری از اقدامات فرهنگی و مشارکتی را با برنامهریزی درست در محیط پارکهای محلات داشته باشیم از طرفی اگر این فضا رها شود نیز به تهدید تبدیل خواهد شد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گلستان از اجرای طرح امنیت محلهمحور در پارکهای شهر گرگان خبر داد و گفت: استقرار نگهبانی در پارک از اولویتهای ما به شمار میرود.
وی از اجرای طرحی به صورت پایلوت در شش پارک خبر داد و افزود: این طرح به مدت سه ماه اجرا شد که مورد رضایت شهروندان قرار گرفت.
طالبی حضور و تردد خُردهفروشان و معتادان در پارک را از عوامل احساس ناامنی برای والدین برشمرد و گفت: نبود زیرساخت لازم برای نگهداری از معتادان را بهعنوان یکی از مشکلات جدی یاد کرد و گفت: در سنوات قبل زیرساخت لازم بر خلاف بسیاری از استانهای دیگر در گلستان فراهم نشده است.
وی ایجاد یک مرکز با ظرفیت یک هزار و ۵۰۰ نفر برای نگهداری از معتادان را نیاز استان دانست و اضافه کرد: در حال حاضر ساخت مرکزی ۴۰۰ نفره در جنگل توسکستان در دستور کار قرار دارد که به محض بهرهبرداری و تجهیز مشغول به خدمترسانی خواهد بود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گلستان از فعالیت یک مرکز نگهداری معتادان برای بانوان با ظرفیت ۴۵ نفر خبر داد و افزود: یک مرکز ۴۵۰ نفری نیز در این شهرستان در حال ساخت است که تاکنون ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و امیدواریم با حمایت مالی خیران و شهرداری گنبد بهزودی تکمیل و تجهیز شود.
به گفته وی در صورت راهاندازی این دو پروژه در گرگان و گنبد ظرفیت نگهداری معتادان استان از ۱۰۰ نفر به حدود ۹۰۰ نفر افزایش پیدا کند، هر چند این میزان نیز اندک است، اما پیشرفت قابل توجهی است.