به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، سید بابک ابراهیمی در نشست خبری امروز با بیان اینکه به زودی ۵ شرکت وابسته به هلدینگ امید (وابسته به بانک سپه) به زودی عرضه اولیه می شود، اظهار داشت: ارزش بورسی این شرکت حدود ۱۹۲ هزار میلیارد تومان و ارزش پرتفوی غیر بورسی آنها ۲۵ هزار میلیارد تومان است.
وی با بیان اینکه وارد سرمایه گذاری در بخش ذخیره سازی نفت خام برای صادرات به کشور هند از طریق اقیانوسهای آزاد شدهایم، گفت: شرکتی که در این حوزه فعال شده بعد از ۲۵ سال به دولت واگذار خواهد شد. سیاست ما این است که وارد پروژههای سودآور شویم و از بازار سرمایه برای تامین مالی شرکتهای بازار اولیه استفاده کنیم.
ابراهیمی با بیان اینکه به زودی در توسعه میدانهای گازی و نفتی با همکاری نیروهای مسلح مشارکت می کنیم، ادامه داد: وارد پروژههای نفت و گاز و پتروشیمی شدهایم و سهمی هم در سهام عدالت داریم.
مدیر عامل شرکت سرمایهگذاری امید با اشاره به انعقاد قرارداد تفاهمنامه با وزارت نفت برای توسعه فاز ٣ میدان نفتی دارخوین افزود: در پروژههای نفتی حضور پررنگ داریم و از پروژههای مهم که مورد تاکید رییس جمهور بوده پروژه خط لوله و مخزن گوره به جاسک است که در اولویت قرار دارد و همچنین درآمد ارزی تضمین شده برای گروه امید دارد و برای این پروژه قرارداد مشخص با دولت و وزارت نفت داریم .
ابراهیمی تاکید کرد: کشورمان به سمت ذخیره سازی نفت از دریا به خشکی رفته است و ما هم بر روی این پروژه سرمایه گذاری میکنیم و هر مخزن ظرفیت ذخیره ۵٠٠ هزار بشکه تا یک میلیون بشکه را دارد. مخزن سازی استراتژی خوب و دقیق بوده که نیاز کشور است و در سال آینده تاثیر خوبی در سودآوری ما خواهد داشت و پروژه مخزن داری فرامرزی اگر به درستی تعریف شود پروژه های سودآوری هستند. در حال حاضر ۴ مخزن پر است و ۴ مخزن دیگر ماه دیگر نفت میگیرد.
وی با تاکید بر اینکه ناترازی انرژی؛ گاز و برق بر روی سودآوری بنگاههای اقتصادی تاثیر گذار بوده، افزود: برای کاهش زیاد ناترازی انرژی به دنبال راهاندازی نیروگاه تجدیدپذیر و ذخیره سازی گاز بودیم.
ابراهیمی ادامه داد: ۵٠٠ میلیون دلار درآمد ارزی و صادرات داریم و در جنگ اقتصاد قرار داریم و تبعات آن مردم ما را متاثر میکند و راهکار مقابله این است که واقعی با این جنگ برخورد کنیم و در این شرایط نباید ارز را سرکوب کرد چراکه فنر آن آزاد و جهش پیدا کند. معتقدم منطقی سازی نرخ ارز در مدیریت منطقی که منجر به تلاطم نشود سیاست درستی است و بر بنگاه های اقتصادی اثرگذار است.