شناسهٔ خبر: 71377810 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

توضیح رئیس اورژانس تهران درباره ماجرای تعرض در آمبولانس/ عدم موافقت با نصب دوربین در کابین آمبولانس

برنا - گروه اجتماعی: رئیس سازمان اورژانس استان تهران درباره ماجرای تعرض در آمبولانس توضیحاتی ارائه کرد. برنا - گروه اجتماعی: رئیس سازمان اورژانس استان تهران درباره ماجرای تعرض در آمبولانس توضیحاتی ارائه کرد.

صاحب‌خبر -

محمداسماعیل توکلی، رئیس سازمان اورژانس استان تهران امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه درباره انتشار اخباری مبنی بر تعرض در آمبولانس اظهار کرد: این مورد که در فضای مجازی با مقاصد خاصی مطرح شد دارای ابهامات بسیار زیادی است البته به اورژانس استان تهران ارتباطی نداشت، زیرا قبل از سال ۱۴۰۲ و شکل‌گیری اورژانس استان تهران بود، اما نیاز است توضیحاتی کلی در این باره ارائه کنیم. اولاً راوی موضوع را جور دیگری توضیح داده است و من احساس می‌کنم در منتشر شدن این موضوع، راویان به دنبال دیده شدن بودند. 

به گزارش روابط عمومی اورژانس تهران، وی افزود: ثانیاً در هر جامعه‌ای احتمال بروز تخلف وجود دارد و سازمان‌ها نیز از دل جامعه بیرون می‌آیند بنابراین احتمال تخلف در سازمان ما نیز وجود دارد و ما برای جلوگیری از این تخلفات سیستم نظارتی خود را داریم و همچنین سایر دستگاه‌های ناظر وجود دارند.

توکلی ادامه داد: در همان سالی که اتفاق ناخوشایند رخ داد قوه قضائیه ماجرا را بررسی کرد و حکم دو سال ممنوعیت فرد از کار کردن در اورژانس پیش بیمارستانی، اجرا شد یعنی دانشگاه علوم پزشکی در زمان خود حکم را دقیق اجرا و نامبرده را از حوزه اورژانس پیش‌بیمارستانی خارج کرد.

همچنین به محض انتشار موضوع، حسب دستور وزیر بهداشت، فرد از چرخه عملیاتی اورژانس استان تهران خارج شده است. با وجود این معتقدیم که طرح این موضوع اهداف خاصی را دنبال می‌کرد و دستگاه‌های نظارتی در حال رسیدگی به موضوع هستند.

رئیس سازمان اورژانس استان تهران بیان کرد: برخی از عزیزان صحبت‌هایی در این باره در فضای مجازی مطرح کردند که ناشی از عدم آگاهی و دانش است برای مثال در حوادث ترافیکی، نیاز به معاینه لگن است که اگر فردی این موضوع را نداند ممکن است برداشت اشتباهی از رفتار نیرو‌های اورژانس داشته باشد. نیرو‌های اورژانس بررسی‌های قلبی را در آمبولانس انجام می‌دهند و از بانوان و آقایان نوار قلب دریافت می‌شود، در سقوط از ارتفاعات نیز، معاینه ستون فقرات و همه مهره‌های کمر، الزامی است و افرادی که از این موضوعات آگاهی نداشته باشند ممکن است تعبیر‌های نادرستی از این اقدامات درمانی داشته باشند.

وی درباره نصب دوربین در کابین آمبولانس نیز تصریح کرد: همکاران من خود را مکلف می‌دانند که ارائه خدمات رایگان و مطلوب را با حفظ حریم خصوصی بیماران انجام دهند و تنها دستگاهی که در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بدون حکم قضایی وارد منزل مردم می‌شود اورژانس است. بار‌ها بحث نصب دوربین در کابین عقب آمبولانس مطرح شد، اما ما به دلیل حفظ حقوق و حریم و امنیت بیماران با آن موافق نیستیم.

رئیس سازمان اورژانس استان تهران با بیان این که هر همکاری که می‌خواهد وارد حوزه خدمت‌رسانی شود از او تست‌های روانشناسی انجام می‌شود و براساس امتیازات روانشناسان، جذب این افراد صورت می‌گیرد، گفت: لباس اورژانس برای ما قداست دارد و نماد آسایش و آرامش برای مردم است.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا انتشار این مطالب باعث افزایش خشونت علیه نیرو‌های اورژانس شده است؟ گفت: وقتی یک نکته منفی بروز پیدا می‌کند این توقع را داریم که مردم و رسانه‌ها، خدمات مثبت همکاران ما را نیز فراموش نکنند. این اطمینان را به مردم شریف می‌دهیم که خط قرمز سازمان اورژانس، ارائه خدمات مطلوب است و هرچه این خدمات را دچار چالش کند ما با آن برخورد می‌کنیم. همچنین ما اگر کسی به همکاران‌مان تعدی و تعرضی کند به شدت پیگیری می‌کنیم، اما اخیراً دو نفر، در حالت غیرعادی بعد از نشر این اخبار به شیشه آمبولانس‌های ما خسارت وارد کردند؛ این در حالی است که ما برای تأمین قطعات آمبولانس‌ها با مشکل مواجه هستیم.

توکلی تأکید کرد: با هرچه خاطر مردم را تلخ کند برخورد می‌کنیم، اما در کنار آن اعتقاد و ساحت و نیرو‌های سازمان نیز برای ما مهم است و با هرکه بخواهد جایگاه این نیرو‌ها را خدشه‌دار کند برخورد می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: ما تا امروز موضوعی مرتبط با این موضوعات و تخلفات در تهران نداشته‌ایم مگر مواردی که مورد ابهام بیماران یا همراهان بوده که آنها را بررسی کرده و توضیح داده‌ایم و مسائل برطرف شده است.

انتهای پیام/