شناسهٔ خبر: 71377482 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

نمایش زیبایی‌های خلیج فارس در نمایشگاه عکس آبی کیش

نمایشگاه عکس آبی با هدف نمایش زیبایی‌های خلیج فارس برای تماشای علاقمندان در مرکز بوم‌شناسی کیش برپا می‌شود.

صاحب‌خبر -

مریم محمدی رئیس اداره محیط زیست سازمان منطقه آزاد کیش، امروز شنبه ۲۷ بهمن ،  گفت: با هدف فرهنگ سازی و آشنایی مخاطبان با زیبایی‌های محیط زیست دریایی و حفاظت از تنوع زیستی خلیج فارس، نمایشگاه عکس آبی از ساعت ۱۷ پنج شنبه دوم اسفند در مرکز بوم شناسی برپا می‌شود.

 محمدی افزود: این نمایشگاه بخشی از جشنواره ملی عکس آبی است و با برگزاری مسابقه عکاسی با عنوان محیط زیست و گونه‌های آبی خلیج فارس آغاز شده است.

او افزود: عکاسان سراسر کشور می‌توانند آثار خود را به تارنمای environment.kish.ir ارسال کنند.

محمدی گفت: در بخش جانبی نمایشگاه، تجهیزات عکسبرداری و فیلمبرداری زیر آب در مرکز بوم شناسی نمایش داده می‌شود.

رئیس اداره محیط زیست سازمان منطقه آزاد کیش افزود: بخش جانبی نیز با عنوان محیط زیست دریا، جزیره کیش ویژه عکاسان کیش در نظر گرفته شده است و با نظر هیئت داوران، یک عکاس به عنوان استعداد برتر معرفی خواهد شد.

محمدی خاطرنشان کرد: برگزاری کارگاه آموزشی عکاسی زیر آب از ساعت ۹ تا ۱۲ روز پنجشنبه و برپایی کارگاه آموزشی حفاظت از مرجان ها روز جمعه سوم اسفند از ساعت ۹ و تجلیل از برگزیدگان مسابقه عکاسی عکس آبی در عصر جمعه از دیگر برنامه‌های رویداد ملی عکس آبی است.

انتهای پیام