شناسهٔ خبر: 71376380 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

فرماندار: یک همت برای تکمیل پروژه‌های عمرانی شاخص در سلسله نیاز است

خرم آباد - ایرنا - فرماندار سلسله گفت: یک همت (یک هزار میلیارد تومان) برای تکمیل و بهره برداری از چهار پروژه عمرانی شاخص در این شهرستان نیاز است.

صاحب‌خبر -

مریم ملکی صادقی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: طرح جمع‌ آوری، انتقال و تصفیه فاضلاب شهر الشتر( مرکز شهرستان سلسله)، سال ۸۰ آغاز و تاکنون عملیات اجرایی خط انتقال به طول چهار کیلومتر، خط اصلی به طول ۲۳ کیلومتر و خط فرعی به طول ۶۰ کیلومتر با پیشرفت حدود ۹۵ درصد انجام شده است.

وی با اشاره به پوشش جمعیتی ۵۰ هزار نفری این تصفیه خانه افزود: این پروژه هم اکنون در بخش ساختمانی دارای پیشرفت فیزیکی ۶۵ درصدی و از مهمترین پروژه‌های حیاتی شهرستان است که برای انجام آن به صورت کامل اعتباری بالغ بر سه هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال نیاز است.

ملکی صادقی با اشاره به پروژه تونل "اسپژ" عنوان کرد: این تونل یکی از مهمترین پروژه‌هایی است که شهرستان را به بزرگراه‌های اصلی مناطق و شهرستان‌های اطراف متصل می کند و می‌تواند علاوه بر توسعه پایدار اقتصادی، مسیری را برای جلوگیری از انزوای جغرافیایی شهرستان ایجاد نماید.

وی افزود: این پروژه سال ۹۴ به علت موقعیت خاص منطقه، به‌ منظور افزایش ایمنی محور و کاهش ۱۰۰ کیلومتری طول مسیر ارتباطی ۲ شهرستان سلسله و بروجرد در دستور کار قرار گرفت و قرار شد ظرف مدت ۳۶ ماه به بهره برداری برسد اما عدم تخصیص اعتبار باعث توقف آن شد و اکنون برای اتمام آن چهار هزار میلیارد ریال لازم است.

فرماندار سلسله در خصوص پروژه‌های ورزشی شهرستان و فراهم کردن فضاهای مناسب برای جوانان افزود: یکی از دغدغه‌های اصلی در سلسله، ایجاد فضاهای ورزشی استاندارد برای جوانان و ارتقای سلامت جامعه می باشد.

ملکی صادقی اظهار کرد: سال ۹۵ ساخت ورزشگاه ۲ هزار نفری شهرستان آغاز شد که تاکنون ۲۵ درصد پیشرفت داشته است و اکنون برای اتمام سکوی تماشاگران، سالن مسابقات ۲ هزار نفری و سالن چند منظوره "پرسک" به هزار و ۵۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

وی همچنین در خصوص مصلی نیمه کاره این شهرستان گفت: پروژه ساخت مصلی شهرستان سال ۹۰ آغاز اما به دلیل مشکلات مالی و اعتباری متوقف شد.

وی با اشاره به اعتبار تخصیص یافته برای این پروژه عنوان کرد: تا به امروز حدود ۱۷۰ میلیارد ریال اعتبار برای این پروژه هزینه شده اما برای اتمام کامل آن یکهزار و ۳۵۰ میلیارد ریال نیاز است.