شناسهٔ خبر: 71372927 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: مشرق | لینک خبر

مشرق گزارش میدهد:

ششمین مرحله تبادل اسرا/ بنر نیروهای مقاومت در محل تبادل: جایی نخواهیم رفت جز به قدس/ ۳۶۰ اسیر فلسطینی آزاد می‌شوند/ هدیه رزمندگان فلسطینی به یکی از اسرای صهیونیست/ اسرای فلسطینی وارد رام الله شدند

پس از چندین روز التهاب و تنش به دلیل کارشکنی صهیونیست‌ها در مسیر انجام توافق، امروز مرحله ششم تبادل اسرا با آزاد کردن سه اسیر صهیونیست در قبال ۳۶۹ اسیر فلسطینی انجام خواهد شد.

صاحب‌خبر -

سرویس جهان مشرق - پس از یک هفته تنش شدید میان رژیم صهیونیستی و مقاومت فلسطین بر سر نقض تعهدات از سوی صهیونیست‌ها، امروز مرحله ششم تبادل اسرا انجام خواهد شد.

بر اساس توافقات، امروز سه اسیر صهیونست آزاد شده و در برابر این سه اسیر بیش از ۳۶۹ اسیر فلسطینی آزاد خواهند شد. در حال حاضر نیروهاس مقاومت خود را برای تحویل دادن سه اسیر صهیونیست در شهر خان یونس در جنوب نوار غزه آماده می‌کنند.

ششمین مرحله تبادل اسرا/ بنر نیروهای مقاومت در محل تبادل: جایی نخواهیم رفت جز به قدس/ ۳۶۰ اسیر فلسطینی امروز از زندان های رژیم صهیونیستی آزاد خواهند شد نیروهای مقاومت در محل تبادل اسرا

نیروهای مقاومت همانند مراحل قبل، اقدام به نصب بنر شعار در صحنه تبادل اسرا کرده اند. در سکوی محل تبادل بنرهایی با شعار «ما سربازهای قدس هستیم و جایی نخواهیم رفت جز به قدس» نصب شده است که اشاره به طرح ترامپ و رژیم صهیونیستی برای کوچاندن فلسطینی‌ها دارد. همچنین نیروهای مقاومت تصویری از متان و مادرش ایناف تسنجاوکر"را روی جایگاه تبادل اسرا نصب کرده اند که در کنار آن عبارت "زمان در حال اتمام است" نوشته شده و یک ساعت شنی در کنار آن که نماد کم بودن زمان است، دیده می‌شود.

ششمین مرحله تبادل اسرا/ بنر نیروهای مقاومت در محل تبادل: جایی نخواهیم رفت جز به قدس/ ۳۶۰ اسیر فلسطینی امروز از زندان های رژیم صهیونیستی آزاد خواهند شد/  هدیه رزمندگان فلسطینی به یکی از اسرای صهیونیست ساعت شنی در محل تبادل اسرا

پس از کارشکنی صهیونیست ها در مسیر توافق آتش بس در غزه و امتناع از گفتگو پیرامون مرحله دوم آتش بس، مقاومت فلسطین اعلام کرد که تبادل اسرا تا اطلاع ثانوی انجام نخواهد شد. پس از این اتفاقات، رئیس جمهور آمریکا طی اظهاراتی تهدید کرد که نیروهای مقاومت باید روز شنبه تمامی اسرا را آزاد کنند و در غیر این صورت تصمیم شدیدی اتخاذ خواهد کرد.

ششمین مرحله تبادل اسرا/ بنر نیروهای مقاومت در محل تبادل: جایی نخواهیم رفت جز به قدس/ ۳۶۰ اسیر فلسطینی امروز از زندان های رژیم صهیونیستی آزاد خواهند شد/  هدیه رزمندگان فلسطینی به یکی از اسرای صهیونیست تصویر محل تبادل اسرا

شعار نیروهای مقاومت بر روی بنرهای جایگاه تحویل سه اسیر صهیونیست: "هیچ مهاجرتی جز به سوی قدس نیست"."ما طوفانیم، ای قدس شاهد باش"."ما مانند رشته‌ی خورشید عبور کردیم"

از میان اسرای فلسطینی که قرار است امروز در چهارچوب توافق مبادله اسرا با رژیم صهیونیستی آزاد شوند، ۳۶ نفر به حبس ابد محکوم هستند. عبدالناصر فروانه، کارشناس امور اسرا اعلام کرد فهرست اسرای محکوم به حبس ابد که قرار است امروز آزاد شوند شامل ۳۶ نفر است که از این تعداد ۲۹ نفر از کرانه باختری و ۷ نفر از قدس هستند. همچنین ۲۴ نفر از آنها تبعید خواهند شد.

ششمین مرحله تبادل اسرا/ بنر نیروهای مقاومت در محل تبادل: جایی نخواهیم رفت جز به قدس/ ۳۶۰ اسیر فلسطینی امروز از زندان های رژیم صهیونیستی آزاد خواهند شد/  هدیه رزمندگان فلسطینی به یکی از اسرای صهیونیست نیروهای مقاومت در محل تبادل اسرا

ایهود باراک: اجرای توافق آتش بس با منافع نتانیاهو در تضاد است

ایهود باراک، نخست وزیر و وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی با حمله به نتانیاهو، وی را متهم به اولویت بخشی به منافع شخصی خود بر منافع اسرائیل کرد. وی در این باره گفت: نتانیاهو در مسیر رسیدن به توافقات و نیز اجرایی شدن توافق آتش بس با حماس و تبادل اسرا سنگ اندازی می‌کند، زیرا این مسئله با منافع شخصی وی در تضاد است.

باراک خاطر نشان کرد: نتانیاهو می‌داند با پایان یافتن جنگ و استقرار آتش بس، وی باید با پست نخست وزیری خداحافظی کند. این توافق می‌تواند به عمر سیاسی وی پایان بخشد.

لحظه اعلام آزادی اسیر اسرائیلی توسط حماس

یک منبع در گردان‌های قسام به الجزیره گفت این گردان‌ها یک قطعه طلا به عنوان هدیه به دختر "ساگی دیکل هن" اسیر آمریکایی ـ اسرائیلی به وی داده است. دختر این اسیر ۴ ماه پس از اسارت او به دنیا آمد. او امروز در چارچوب توافق مبادله اسرا آزاد خواهد شد.

خودروهای صلیب سرخ به محل تبادل رسیدند

نیروهای صلیب سرخ به منظور تحویل گرفتن سه اسیر صهیونیست، وارد خانیونس شدند. همزمان خودروهای اسرای صهیونیست نیز به منطقه رسیده اند.

ششمین مرحله تبادل اسرا/ بنر نیروهای مقاومت در محل تبادل: جایی نخواهیم رفت جز به قدس/ ۳۶۰ اسیر فلسطینی آزاد می‌شوند/ هدیه رزمندگان فلسطینی به یکی از اسرای صهیونیست/ بخش اول اسرای فلسطینی وارد رام الله شدند

پس از کسب ضمانت‌ها، تبادل اسیران را از سر گرفتیم

مقاومت فلسطین در رابطه با از سر گرفتن تبادل اسرا اعلام کرد: عملیات تبادل امروز براساس پایبندی ما با میانجی‌گران و دستیابی ما به تضمین‌هایی جهت ملزم ساختن رژیم اشغالگر به توافق صورت گرفته است. براساس وعده میانجی‌گران به ما و تضمین‌هایی که در این خصوص داده‌اند، ما منتظر آغاز اجرای پروتکل انسانی از سوی رژیم اشغالگر هستیم. رژیم اشغالگر برای آزاد کردن سایر اسیران خود، گزینه‌ای جز اجرای کامل بندهای توافق آتش بس ندارد.

لحظه انتقال سه اسیر صهیونیست

پیش از این آمریکا تهدید کرده بود که حماس تمامی اسرا را تا روز شنبه آزاد کند. در همین رابطه، ویتکاف، نماینده ترامپ اظهار داشت که چنانچه بر اساس خواسته‌های ترامپ، همه اسرا روز شنبه آزاد نشوند، مشکلی بزرگی پیش خواهد آمد.

ششمین مرحله تبادل اسرا/ بنر نیروهای مقاومت در محل تبادل: جایی نخواهیم رفت جز به قدس/ ۳۶۰ اسیر فلسطینی آزاد می‌شوند/ هدیه رزمندگان فلسطینی به یکی از اسرای صهیونیست/ بخش اول اسرای فلسطینی وارد رام الله شدند

گردان‌های قسام ساعت شنی که روی آن نوشته شده بود "زمان رو به پایان است" به یکی از اسرای صهیونیست در خان یونس هدیه داد که به ضرورت ورود رژیم صهیونیستی به مرحله دوم توافق مبادله اسرا به منظور آزادی باقی مانده اسرا تاکید دارد.

ششمین مرحله تبادل اسرا/ بنر نیروهای مقاومت در محل تبادل: جایی نخواهیم رفت جز به قدس/ ۳۶۰ اسیر فلسطینی آزاد می‌شوند/ هدیه رزمندگان فلسطینی به یکی از اسرای صهیونیست/ بخش اول اسرای فلسطینی وارد رام الله شدند

روزنامه عبری زبان معاریو دررابطه با تبادل امروز اسرا نوشت: در حالی که دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا به فشار خود بر مصر و اردن برای پذیرش آوارگان از نوار غزه ادامه می‌دهد و به امکان استفاده از کمک‌های آمریکایی به عنوان ابزار فشار اشاره می‌کند، حماس با تأکید بر موضع خود در سکوی آزادی اسرا در نوار غزه اعلام کرد: "هیچ مهاجرتی جز به سوی قدس وجود ندارد."

حماس: هیچ مهاجرتی جز به سوی قدس وجود ندارد/ قدس و مسجد الاقصی خط قرمز هستند

جنبش مقاومت اسلامی حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد:

حضور نمادین تصویر قدس و مسجد الاقصی و حضور گسترده مردم در مراسم تحویل اسرای دشمن، پیامی تازه به اشغالگران و حامیان آنها است که قدس و الاقصی خط قرمز هستند. آزادی ششمین گروه از اسرای دشمن تاکیدی است بر این که راهی برای آزادی آنان جز از طریق مذاکرات و پایبندی به تعهدات توافق آتش‌بس وجود ندارد. مردم ما، امت اسلام و آزادگان در سراسر جهان شاهد صحنه‌هایی از قدرت، عزت و سربلندی هستند که مقاومت با انجام توافق مبادله شرافتمندانه به نمایش گذاشته است. این توافق، تجلی همبستگی مردم و مقاومت ما است.

ششمین مرحله تبادل اسرا/ بنر نیروهای مقاومت در محل تبادل: جایی نخواهیم رفت جز به قدس/ ۳۶۰ اسیر فلسطینی آزاد می‌شوند/ هدیه رزمندگان فلسطینی به یکی از اسرای صهیونیست/ بخش اول اسرای فلسطینی وارد رام الله شدند

ای قدس! ما سربازان تو هستیم. گواه باش که بر عهد خود پایداریم، در میدان ثابت‌قدم هستیم و در مسیر آزادی پیش می‌رویم. هیچ عقب‌نشینی و سهل‌انگاری وجود ندارد. به تمام جهان می‌گوییم: هیچ مهاجرتی جز به سوی قدس وجود ندارد. این پاسخ ما به تمام دعوت‌های ترامب و حامیانش از نیروهای استعمار و اشغال برای کوچ‌ اجباری و حذف فلسطینی‌ها است.

آزادی بخش اول اسرای فلسطینی

ساعتی پس از آزادی سه اسیر صهیونیست در خان یونس، روند تحویل اسرای فلسطینی به صلیب سرخ و آزادی آنها آغاز شد و بخش اول اسرای فلسطینی وارد رام الله شدند. دیگر گروه‌های اسرای فلسطینی به مرور در حال خروج از زندان های رژیم صهیونیستی هستند.

لازم به ذکر است که علی رغم تمام تهدیدات ترامپ و سران رژیم صهیونیستی علیه مقاومت فلسطین و دادن اولتیماتوم برای آزادی تمام اسرا تا روز شنبه، مقاومت فلسطین امروز قاطعانه و بدونه کوچک ترین عقب نشینی، توخالی و پوچ بودن تهدیدات صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها را یک بار دیگر برای جهانیان ثابت کرد.