شناسهٔ خبر: 71371130 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

بیش از ۹ میلیارد ریال دام قاچاق در آب های قشم کشف شد

قشم - ایرنا - فرمانده پایگاه دریابانی قشم از کشف ۷۳ راس دام سبک قاچاق به ارزش ۹ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال در آب های این شهرستان مرزی خبر داد.

صاحب‌خبر -

سرهنگ فیروز طولابی روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: مرزبانان پایگاه دریابانی قشم هنگام گشت زنی و کنترل مرزهای آبی ۲ فروند قایق تندرو حامل احشام قاچاق را مشاهده کردند.

وی ادامه داد: مرزبانان بی درنگ شناورهای یادشده را تعقیب و با تنگ کردن عرصه بر قاچاقچیان و سرنشینان آنها قایق های تندرو را ناچار به توقف کردند.

فرمانده پایگاه دریابانی قشم با اشاره به دستگیری سه قاچاقچی در این عملیات گفت: در بازرسی از شناورهای یادشده ۷۳ راس احشام قاچاق از نوع گوسفند کشف و توقیف شد.

سرهنگ طولابی توضیح داد: ارزش احشام کشف شده بنا به نظر کارشناسان اقتصادی ۹ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال برآورد شده است.

وی اضافه کرد: دریادلان پایگاه دریابانی قشم با قاطعیت و اشراف کامل بر مرزهای آبی این خطه از میهن اسلامی نظارت کامل دارند و مقابله با قاچاق دام زنده، قاچاق سوخت و برخورد با افراد سودجو را در دستور کار خود قرار داده‌ اند.

به گزارش ایرنا، خلیج فارس با گستره نزدیک به ۲۳۷ هزار و ۴۷۳ کیلومتر مربع بین ۲۴ تا ۳۰ درجه و ۳۰ دقیقه عرض شمالی و ۴۸ تا ۵۶ درجه و ۲۵ دقیقه طول شرقی از نصف‌النهار گرینویچ واقع شده است.

جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.

شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آب‌های خلیج فارس گسترده شده است.

این جزیره زیبا تا ساحل بندرعباس حدود ۲۰ کیلومتر فاصله داشته و دارای طول جغرافیایی ۸۸/۵۵ درجه و عرض جغرافیایی ۸۹/۲۹ درجه است.