شناسهٔ خبر: 71370538 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فردا | لینک خبر

پشت پرده

تهدیدهای ترامپ نگرفت نوچه‌ها به صف شدند

طیف تندروی مدعی اصلاحات با مشاهده ایستادگی نظام در برابر تهدیدهای ترامپ، قصد شوم ایجاد التهاب و بحران‌سازی در کشور با هدف ایجاد بستر نارضایتی و کشاندن ایران پای میز محاکمه را دارد اما پادوهای ترامپ باید بدانند که زیر گام‌های ملت لگدمال خواهند شد.

صاحب‌خبر -

طیف تندروی مدعی اصلاحات با مشاهده ایستادگی نظام در برابر تهدیدهای ترامپ، قصد شوم ایجاد التهاب و بحران‌سازی در کشور با هدف ایجاد بستر نارضایتی و کشاندن ایران پای میز محاکمه را دارد اما پادوهای ترامپ باید بدانند که زیر گام‌های ملت لگدمال خواهند شد.

پمپاژ مذاکره در شرایط تهدید و زیاده‌خواهی دشمن از کارویژ‌ه‌ها و مأموریت‌های طیف غربگرای داخلی است. افراطیون مدعی اصلاح‌طلبی با ژست خیرخواهی و رفع تحریم در هر سه دولت اوباما، بایدن و ترامپ این نوع مذاکره و توافق را فریاد زدند و هر کجا باید در اتحاد با جبهه داخلی از نظام اسلامی برای دستیابی به حقوق خود پشتیبانی می‌کردند، طرف دشمن را گرفتند و ایران را تخطئه کردند. آنها در حالی که خود با امضای توافقی فاقد تضمین، فاقد توازن تعهدات و فاقد مکانیسم معتبر شکایت و توجیه شرارت حریف و عدم اقدام متقابل، زمینه بدعهدی دشمن و دوبرابر شدن تحریم را فراهم کردند، با گنده‌گویی خیانت‌بار گفتند باید امتیاز بیشتری به دشمن بدهیم، از توان موشکی و نفوذ منطقه‌ای ایران اسلامی هم دست بکشیم تا تحریم برداشته شود! نوع کنش آنان از یک همکاری کامل با آمریکا علیه منافع ایران حکایت داشت. این نوع همکاری را امروز هم مشاهده می‌کنیم. ترامپ در یادداشتی برای احیای فشار حداکثری، موضوعاتی فراتر از برنامه هسته‌ای از جمله مقابله با تأثیرات منطقه‌ای ایران و برنامه نظامی و موشکی ایران را مطرح و ایران را متهم به حمایت از تروریسم کرد. رئیس‌جمهور آمریکا پیش از آن هم علاوه‌بر تهدید ایران، برای دنیا شاخ و شانه کشیده و نشان داده بود که اهل تعامل از موضع برابر نیست و حال آنکه مدعیان اصلاحات در نشریات زنجیره‌ای، وی را تاجر و اهل معامله و مذاکره جا زده بودند.

دلیل؛ تجربه

رهبر معظم انقلاب جمعه 19 بهمن در دیدار جمعی از فرماندهان نیروی هوائی و پدافند هوائی ارتش جمهوری اسلامی ایران درباره زمزمه مذاکره با آمریکا فرمودند: «استثنا[ی مذاکره] آمریکاست. چرا استثناست؟ علت چیست؟... با مذاکره‌ با آمریکا هیچ مشکلی حل نمی‌شود. دلیل؟ تجربه. ما در دهه‌ ۹۰ نشستیم با آمریکا مذاکره کردیم حدود دو سال. یک معاهده‌ای هم تشکیل شد... دولت ما نشست مذاکره کرد، دولت آن روز، رفتند، آمدند، نشستند، برخاستند، مذاکره کردند، گفت‌وگو کردند، خندیدند، دست دادند، رفاقت کردند، همه کار کردند، یک معاهده‌ای تشکیل شد. در این معاهده طرف ایرانی خیلی هم سخاوت به خرج داد. خیلی امتیاز داد به طرف مقابل. اما همان معاهده را آمریکایی‌ها عمل نکردند. همین شخصی که حالا الان سر کار است، این معاهده را پاره کرد. گفت پاره می‌کنم و کرد. عمل نکردند. قبل از اینکه او بیاید هم همان‌هائی که این معاهده با آنها انجام گرفته بود، به معاهده عمل نکردند. معاهده برای این بود که تحریم‌های آمریکا برداشته بشود. برداشته نشد تحریم‌های آمریکا. در مورد سازمان ملل هم یک استخوانی لای زخم گذاشتند که مثل تهدیدی همیشه بالا سر ایران وجود داشته باشد. این معاهده محصول دو سال مذاکره است. خب این تجربه است دیگر. از این تجربه استفاده کنیم. مذاکره کردیم، امتیاز دادیم، کوتاه آمدیم اما نتیجه‌ای که مقصودمان بود به دست نیاوردیم. همین معاهده را هم با همه‌ این نقص‌هایی که داشت، طرف مقابل باز خراب کرد، نقض کرد، پاره کرد. با یک چنین دولتی مذاکره نباید کرد. مذاکره کردن عاقلانه نیست، هوشمندانه نیست، شرافتمندانه نیست.»

در ادامه با موضع نظام در نفی صریح مذاکره در وضعیت تهدید، نوچه‌های ترامپ در ایران که مذاکره برای تسلیم را پمپاژ می‌کردند، برای التهاب‌آفرینی به خط شده‌اند.

یک حزب مدعی اصلاح‌طلبی که نام مجمع ایثارگران را یدک می‌‎کشد، از روزهای قبل فراخوانی غیرقانونی را به بهانه رفع حصر از سران فتنه 88 در روز جمعه منتشر کرده بود که حتی در حد و اندازه‌ای نبود که بتوان گفت مردم به آن بی‌اعتنایی کردند.

آذر منصوری، رئیس غیرقانونی جبهه اصلاحات نیز نوشت: جبهه اصلاحات ایران کارگروهی را به منظور پیگیری مطالبه رفع حصر و حقوق شهروندی تشکیل داده است که پس از انجام پیگیری‌ها، نتیجه آن به اطلاع مردم خواهد رسید.

بی‌اعتنایی به مطالبات مردم و دغدغه برای تأمین منافع دشمن از ویژگی‌های مدعیان اصلاحات است. 

در خانه ملت چه کار می‌کردید؟ 

کلا پیگیر رفع حصر بودیم(!)

طیف مدعی اصلاحات در مجلس دهم نیز به جای توجه و رسیدگی به مطالبات و مشکلات مردم، مشغول سلفی گرفتن با مقامات خارجی و اروپاگردی و تشکیل کمیته رفع حصر بودند.

یک عضو فراکسیون امید مجلس دهم در پاسخ اینکه وی و هم‌طیفانش در مجلس چه کار می‌کرده‌اند، گفته بود: بارها پیگیر رفع مسئله حصر بودیم(!)

هرگاه ملت به آنها رأی نمی‌دهند

می‌گویند انتخابات باید باطل شود

حزب اتحاد ملت (محکومان فتنه 88) نیز با صدور بیانیه‌ای آورده است: حزب اتحاد ملت ایران اسلامی، با اظهار تأسف عمیق از تداوم حصر غیر قانونی و خلاف مروت و انصاف محصورین عزیز، از جناب آقای دکتر پزشکیان به‌عنوان رئیس‌جمهور و رئیس شورای عالی امنیت ملی درخواست دارد تا با رفع این زخم جانکاه از تن و ذهن بخشی از جامعه، گامی به سوی کاهش دلخوری به‌حق بخشی از جامعه و وفاق از منظر اعاده حقی تضییع شده بردارد و نسبت به آزادی تمامی معترضان به حصر که در چهاردهمین سالگرد آن بازداشت شده‌اند، دستور لازم را صادر کرده و حق اساسی ملت برای تجمع و اعتراض مسالمت‌آمیز را محترم‌ داشته و تامین کند.

در پاسخ به این سطرها باید گفت؛ غیر قانونی و خلاف مروت و انصاف، اعمال مدعیان اصلاحات است که هرگاه ملت به آنها رأی نمی‌دهند، می‌گویند انتخابات باید باطل شود و جز سطل زباله چیزی را نمی‌شناسند.

یادآور می‌شویم، نشریه صدا شهریور ۱۳۹۹ با اشاره به تحقیر رئیس‌جمهور صربستان از سوی ترامپ، نوشت: «از نگاه منتقدان، عکسی که ترامپ از مذاکره‌‌کننده می‌پسندد، این است: همچون برّه‌‌ای در مذبح و برده‌‌ای در مسلخ. آیا اقداماتی از این جنس را باید مایه شرمساری دانست؟ فرض کنیم سیاستمدار صرب همچون متهمی در اتاق بازجویی و حتی یک برده در مقابل همتای آمریکایی نشسته؛ اگر منافع چنین اقتضایی کند، باید این اقدام را تمسخر کرد، یا عقلانیتی سیاسی خواند؟»

این نگاه پلشت به مذاکره را مدعیان اصلاحات همواره داشته‌اند و امروز با وجود اینکه ترامپ حتی در برابر دوستان و متحدان خود مذاکره‌پذیر و تعامل‌بردار نیست و دنبال محاکمه و دیکته پای میز مذاکره است، سابقه بدعهدی‌های آمریکا و این واقعیت که هدف ترامپ از مذاکره تسلیم شدن است، بر طبل مذاکره برای تسلیم می‌کوبند. بر این اساس، پمپاژکنندگان مذاکره با آمریکا در حال زمینه‌چینی برای خلع قدرت ایران هستند و تأمین منافع آمریکا هستند.

تضمین منافع آمریکا با سازوکار ماشه در برجام برای بازگرداندن خودکار تحریم‌ها 

جریان غربگرا در دولت روحانی با همین رویه 

ضد منافع ملی، زیر برجام بدون تضمین را امضا کردند که به آمریکا امتیازات نقد داد و خسارت محض برای ایران بود. آنها در توافق هسته‌ای به جای گرفتن تضمین، منافع آمریکا را با سازوکار ماشه برای بازگرداندن خودکار تحریم‌ها تضمین کردند. این طیف در داخل نیز با سوءمدیریت عمدی، به تحریم‌ها ضریب اثربخشی دادند. معدل هشت ساله رشد اقتصادی در دولت روحانی، ۶دهم درصد (تقریبا صفر) شد و رکوردهای تورمی و نیز تعطیلی ۸۰۰۰ واحد تولیدی رقم خورد.

با این وجود شهید رئیسی با حرکت درونزا مبتنی بر ظرفیت‌های عظیم ملی که در دوره مدعیان اصلاحات معطل گذاشته شده بود و بدون برجام و FATFتجارت خارجی ایران را زنده کرد و رشد اقتصادی پنج درصد را به ثبت رساند. بسیاری از کارخانه‌ها در آن دوره احیا شد. شفاف‌سازی اطلاعات و آمار از جمله در زمینه تشکیلات بانکی و بدهکاران بزرگ، کوتاه کردن دست برخی رانت‌خواران و نجومی‌بگیران از شرکت‌های بزرگ دولتی، الحاق ایران به سازمان‌های شانگهای و بریکس، افزایش صادرات نفت، اقدامات گسترده در خنثی‌‌سازی تحریم‌ها، تولید گسترده واکسن، واردات واکسن و مهار کرونا، آبرسانی به مناطق مختلف کشور، حمایت از تولیدکنندگان داخلی و دستور محدود کردن واردات دارای مشابه داخلی، اجرای طرح جهش تولید مسکن، مبارزه با فساد و بستن گلوگاه‌های فساد، حل مشکل قطع پی‌در‌پی برق، کاهش رشد نقدینگی از 40 درصد به 24 درصد، کاهش تورم از 60‌ درصد به 35 درصد، افزایش 60 درصدی خرید تضمینی گندم، ساماندهی خلق پول توسط بانک‌ها، تسویه حجم بزرگی از بدهی‌ها و تعهدات دولت روحانی، کسب تراز تجاری مثبت در تعامل اقتصادی با ۸۴ کشور، افزایش تولید و اشتغال، افتتاح فاز 14 پالایشگاه پارس جنوبی، پرتاب ماهواره، بهره‌برداری از مرکز دیسپاچینگ (راهبری) برق شمال‌غرب کشور با کارویژه مدیریت انرژی سه استان و امکان تبادل برق همسایگان شمالی، بخشی‌هایی از دستاوردهای مدیریت انقلابی و جهادی شهید رئیسی است.

افراطیون مدعی اصلاحات که با سهم‌خواهی در دولت نفوذ کردند، در تقلای توقف مسیر امیدبخش دولت شهید رئیسی هستند و دولت چهاردهم باید مراقب این طیف باشد و آنها را کنار بگذارد. جریان غربگرای مدعی اصلاحات با مشاهده ایستادگی نظام در برابر تهدیدهای ترامپ، قصد شوم ایجاد التهاب و بحران‌سازی در کشور با هدف ایجاد بستر نارضایتی و کشاندن ایران پای میز محاکمه را دارد اما پادوهای ترامپ باید بدانند که زیر گام‌های ملت لگدمال خواهند شد.

کیهان