سیداحمد علوی اظهار کرد: این مکان محل مناسبی برای نگهداشت مجسمههای شهری و آثار فاخر هنرمندان است و سازمان زیباسازی براین اساس، اقدام به این کار مهم کرده است.
وی یادآور شد: در صورتی که مجسمهای نیاز به تغییر مکان و یا رفع ایرادی داشته باشد، به این محل فرستاده میشود تا کارهای مرمت روی آن انجام شود.
این عضو شورای شهر تهران در پاسخ به این سوال که آیا این عمارت ثبت میراثی شده است، افزود: این ملک ثبت میراث را دارد و عمارتی با پیشینه قدیمی است.
علوی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا امکان بازدید از این مکان تاریخی زیبا برای عموم وجود دارد؟ گفت: بازدید شهروندان از این عمارت زیبا آزاد است و میتوانند به این مکان رفته و از بخشهای مختلف آن بازدید کنند.
عمارت یا باغ عینالدوله، محل اقامت ییلاقی وزیر سه دوره حساس تاریخی در دوران قاجار «عینالدوله» بوده و تقریبا همزمان با تغییر حکومت از قاجار به پهلوی به محل سکونت دائم خانواده هروی «بصیرالدوله» تبدیل شد.
باغ و عمارت عینالدوله در زمان احداث بین سالهای ۱۳۳۰ - ۱۳۱۰ هجری قمری بنا شده و شامل یک عمارت تشریفاتی، استخری بزرگ و باغات بسیار است.
این عمارت در سال ۱۳۷۶ هجری شمسی در حالی که از سالها پیش ویران و متروکه بود، شناسایی شد و در چهارم تیرماه سال ۱۳۷۷ با شماره ۲۰۴۲ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید و امروز یکی از نمونههای زیبای طراحی باغ ایرانی است.
این عمارت تاریخی در خیابان پاسداران، میدان هروی، خیابان وفامنش، خیابان جمالی، شماره ۱۷ قرار دارد.
منبع: ایرنا