حجتالاسلام حسن امیری روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: این وقفهای جدید در قالب زمینهایی برای احداث حسینیه و مسجد از سوی واقفان اهدا شده است.
وی تصریح کرد: موقوفات جدید در شهرستانهای لردگان، فارسان، بروجن و شهرکرد وقف شده است.
به گفته مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری از ابتدای سالجاری تاکنون ۳۷ مورد وقف جدید در استان به ثبت رسیده است.
امیری با بیان اینکه ۳۳ درصد نیت واقفان استان در حوزه مذهبی است اظهار داشت: کمک به ایتام، درمان و سلامت و کمک به جوانان و زوجهای جوان از دیگر نیاتی است که به دنبال آن وقفهایی ثبت شده است.
به گزارش ایرنا، در چهارمحال و بختیاری یکهزار و ۷۵۰ موقوفه وجود دارد که از این تعداد ۳۰۰ موقوفه منفعتی است و یکهزار و ۴۵۰ موقوفه نیز مسجد و حسینیه است.
موقوفات استان حدود چهار هزار رقبه دارند که رقبات بخش کشاورزی با ۷۰۰ مورد بیشترین آمار را به خود اختصاص داده است.
در بخش تجاری نیز ۶۵۰ رقبه و در بخش مسکونی ۲۵۰ رقبه در استان وجود دارد و ۳۱ مورد مدرسه و ۲۵ اداره نیز در موقوفات استان مستقر هستند.