شناسهٔ خبر: 71370108 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مدیرعامل شرکت آبفا کردستان:

ایرنا رسانه ای قدرتمند و منبعی موثق برای مخاطبان است

سنندج- ایرنا- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کردستان گفت: خبرگزاری ایرنا به عنوان رسانه ای قدرتمند و منبعی مورد وثوق از سوی مخاطبان شناخته می شود که قطعا این موضوع در خصوص خبرگزاری ایرنا در کردستان نیز مشهود است.

صاحب‌خبر -

محمد فرهاد روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار و به مناسبت سالروز تاسیس ۹۰ سالگی خبرگزاری جمهوری اسلامی اظهار کرد: خبرگزاری ایرنا با استفاده از نیروهای مجرب و مسلط به حوزه خبر توانسته در زمینه اطلاع رسانی، دقیق و سریع عمل کند.

وی افزود: ایرنا توانسته صادقانه عملکرد بخش های مختلف دولت را منعکس و در کنار آن اعتماد عمومی را نسبت به تلاشها، رویکردها و در نهایت دستاوردهای دولت جذب و جلب کند.

مدیرعامل شرکت آبفا کردستان یادآور شد: بدون تردید با توجه به جایگاه رفیع خبرگزاری ایرنا هم در میان مردم و هم در بین دولتمردان، لازم است این رسانه به طور مرتب و مداوم نسبت به ارتقای خود تلاش کند.

فرهاد ادامه داد: اینجانب ضمن تبریک سالروز ۹۰ سالگی تاسیس خبرگزاری ایرنا و خبرنگاران آن رسانه در استان، امیدوارم این رسانه وزین همچون گذشته و حتی بیش از آن در امر خطیر اطلاع رسانی موفق عمل کند.

وی تاکید کرد: در جهان امروز نقش رسانه های معتبر در زمینه اطلاع رسانی بر کسی پوشیده نیست و با توجه به کارکرد و اثرگذاری آنها می توانند جریان های فکری را هدایت کنند.

مدیرعامل شرکت آبفا کردستان پیشنهادهایی هم داشت و افزود: اقداماتی چون اختصاص بسته یا باکس خبری ویژه دستگاه های خدمات رسان، انتشار بیشتر اخبار از این دستگاه ها بویژه در حوزه آب(با توجه به لحظه ای و مستمر بودن ارائه خدمت در این حوزه)، تبیین دستاوردهای این شرکت در بخش آب و فاضلاب و بویژه در روستاها برای مخاطبان، می تواند در راستای انعکاس خدمات و تلاشهای خادمان مردم در حوزه دستگاه های خدمات رسان و بویژه شرکت آبفا، موثر قلمداد شود.

به گزارش ایرنا، سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) در سال ۱۳۱۳ هجری شمسی بعنوان نخستین کانون گردآوری خبر با عنوان «آژانس پارس» در وزارت امور خارجه تشکیل و شروع به فعالیت کرد.

پایه گذاری وزارتخانه تازه تاسیس «اطلاعات و جهانگردی» در سال ۱۳۵۳ سبب شد تا خبرگزاری پارس نیز از نظر تشکیلاتی دگرگونیهایی را تجربه کند. در این دگرگونی ها، خبرگزاری پارس از اداره کل خبرگزاری به سازمان خبرگزاری تبدیل و به عنوان یک شرکت سهامی دولتی شناسایی شد. اساسنامه آن نیز با ۲۳ ماده و هفت تبصره در سال ۱۳۵۴ به تصویب نمایندگان مجلس شورای ملی رسید.

سه سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی یعنی در دی ماه ۱۳۶۰، با تصمیم نمایندگان مجلس شورای اسلامی، خبرگزاری پارس به خبرگزاری جمهوری اسلامی با نام اختصاری «ایرنا (IRNA) » تغییر نام داد و فصل تازه ای در فعالیت های این رسانه گشوده شد.