به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ «ساعت ۲۱ چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ از طریق تماس گرفته شده با مرکز فوریت های پلیس(۱۱۰) اعلام شد که در محدوده بزرگراه جلال آل احمد نبشِ کوچه جنت جوانی مجروح شده است بنابراین بلافاصله تیم گشتی در محل حاضر شد و بنا بر اظهارات حاضران فرد مجروح شده توسط اورژانس به بیمارستان شریعتی منتقل شد و برابر اعلام در اثر ضربات چاقو از ناحیه مجاری تنفسی جراحت برداشته بود و در نهایت بر اثر شدت جراحات در ساعت ۷:۳۰ پنجشنبه فوت کرد.»
اینها گزارش اولیه پلیس از حادثه قتل دانشجوی دانشگاه تهران از سوی دو زورگیر است.
امیرمحمد خالقی درمیان، دانشجوی دوره کارشناسی رشته مدیریت کسب و کار دانشگاه تهران، چهارشنبه شب، ۲۴ بهمنماه در محدوده پل گیشا و هنگام مراجعه به خوابگاه کوی دانشگاه، توسط دو سارق موتورسیکلتسوار با سلاح سرد مورد ضرب و جرح قرار گرفته و متاسفانه پس از انتقال به بیمارستان شریعتی توسط نیروهای اورژانس، صبح دیروز، پنجشنبه به دلیل شدت جراحات دارفانی را وداع گفت.
ایرنا در خبری نوشت:وزارت علوم، دانشگاه تهران و دانشکدگان مدیریت این دانشگاه با صدور اطلاعیههای جداگانه، ضمن ابراز تاسف و تاثر عمیق از وقوع این حادثه ناگوار، خواستار رسیدگی جدی و فوری به موضوع و برخورد با عاملان قتل این دانشجو شدند.
دانشجویان دانشکده کسبوکار دانشگاه تهران در نوشتاری اظهار داشتند: ما در غم از دست دادن عضو عزیزی هستیم که کلمات در وصف این فراق ناتواناند.
یک روز بعد از این حادثه، دانشجویان دانشگاه تهران در کوی دانشگاه نسبت به بیتوجهی به بحث امنیت در مسیر رفتوآمد دانشجویان تجمع کردند.
سرپرست دانشگاه تهران با حضور در تجمع دانشجویان این دانشگاه، ضمن ابراز همدردی با آنان در پی حادثه زورگیری منجر به قتل دانشجوی دانشگاه تهران، وعده داد از فردا در فضای کارشناسی با دقت به مطالبات آنها رسیدگی شود.
به گزارش شبکه اینترنتی دانشگاه تهران، سید حسین حسینی جمعه شب با حضور در تجمع دانشجویان با آنها همدردی کرد و گفت: اکنون همه ما در یک فضای احساسی هستیم اما باید از فردا در فضای کارشناسی و با حضور نمایندگان دانشجویان، با دقت به مطالبات رسیدگی کنیم.
وی تاکید کرد: تا پایان ترم تحصیلی، گزارش پیشرفت کارها به طور جدی پیگیری و به دانشجویان ارائه خواهد شد.
دستور ویژه سردار رادان
سخنگوی پلیس از دستور ویژه سردار رادان برای دستگیری عاملان حمله به دانشجوی دانشگاه تهران خبر داد و از نهادهای قانونگذار درخواست کرد تا برای تصویب قوانین بازدارنده در خصوص جرائم خشن اقدامات لازم را انجام دهند.
منتظرالمهدی ضمن ابراز تأسف از حادثه اخیر و ابراز همدردی با خانواده متوفی، گفت: در پی حادثه حمله سارقانِ زورگیر که منجر به قتلِ دانشجویِ جوان شد؛ سردار رادان دستور پیگیریِ ویژه و سریعِ موضوع را به پلیس آگاهی کشور صادر کرد.
به گزارش ایسنا، سخنگوی پلیس افزود: با توجه به تشکیل تیمهای ویژه برای شناسایی عاملان این حادثه انشاءالله در اسرع وقت آنان دستگیر و به دستگاه عدالت سپرده خواهند شد.
وی گفت: اکثر این سارقان خشن دارای سوابقِ متعدد دستگیری و بازداشت توسط پلیس بوده و ضروری است تا قوانین با ضریب بازدارندگیِ بیشتر توسط مراجع ذیصلاح مصوب و ابلاغ شود.
منتظرالمهدی با تأکید بر اینکه پلیس پایتخت ملزم به برگزاریِ جلسات فوریِ مشترک با مدیران شهری و دانشگاهیِ تهران برای بررسیِ خلأهایِ محیطی اطراف دانشگاهها و حل مشکلاتِ سخت افزاری و نرم افزاری برای پیشگیری از اتفاقات مشابه شده است، اظهار کرد: پلیس به جِد تلاش خواهد کرود تا قاتلانِ حادثه تأسفبار را دستگیر کند و از شهروندان نیز انتظار میرود تا به هشدارهایِ پلیس در افزایش امنیت عمومی توجه بیشتری کنند.
وزارت علوم، دانشگاه تهران و دانشکدگان مدیریت این دانشگاه با صدور اطلاعیههای جداگانه، ضمن ابراز تاسف و تاثر عمیق از وقوع این حادثه ناگوار، خواستار رسیدگی جدی و فوری به موضوع و برخورد با عاملان قتل این دانشجو شدند.
رد منافقین
ماجرای قتل این دانشجو از جایی جالبتر میشود که مثل همیشه دشمنان سعی در معرکهگیری و از آب گلآلود ماهی گرفتن کردهاند، قتل این دانشجو در کوی دانشگاه تهران که در ابتدا بیان شد که توسط سارقان، شبانه اتفاق افتاده است حال در حال تبدیل شدن به یک کیس امنیتی است...!
مریم رجوی عامل کشتار 17 هزار مردم بی گناه کف شهر های ایران پالس شلوغی را میدهد و به دنبال سوار شدن بر احساسات جوانان است تا به خواسته های شومش برسند...
اتفاقات کوی دانشگاه ما را به یاد اتفاقات کوی دانشگاه در سال 78 و دولت خاتمی می اندازد که عده ای بدون مدرک و با شلوار پلنگی ساعتی وارد کوی داشگاه شدن و دانشجویان را کتک زدند و به گردن بسیج انداخته و آشوبی آفریدند که جم کردنش هفته ها زمان برد...
بعید نیست که قتل این جوان رمز دیگری برای فتنه و آشوب باشد تا باردیگر با سوار شدن بر احساسات جوانان مقاصد شوم خود را دنبال کنند تا شاید بالاخره به اهدافشان برسند.
در واکنش به تلاش برخی برای امنیتی کردن موضوع برخی نیز واکنش نشان دادند؛ مریم اشرفی گودرزی در یادداشتی نوشت:
و اینک، مریم رجوی رسما به میدان آمد تا کلاف فتنه را از اتاق فرمان صهیونیستها بگیرد و به دست اعوان و عوامل داخلیاش بدهد.
موساد و سیا پس از ایجاد هماهنگی میان نهضت آزادی، جبههی اصلاحات و اعوان منتظری برای طغیان به بهانهی رفع حصر، در حال اجرای پلنB برای تقویت نقشهی خود در راستای فعال نمودن اغتشاشاتِ فراگیر هستند.
قتل جوان دانشجو در کوی دانشگاه که کاملا هدفمند و تداعی کنندهی ماجراهای سال ۷۸ در کوی دانشگاه میباشد، بهترین بهانه است که قشر دانشجو را وارد ماجرا کنند؛
سرنخ را هم سرپرست دانشگاه، جناب حسینی میدهد که در صحبت برای دانشجویان معترض، بیجهت پای حوادث سال ۷۸ را وسط میکشد و نیروهای لباس شخصی را متهم میکند.
همهچیز مهیاست، دانشجوهای هتاک و آشوبگر ۱۴۰۱ نیز با رأفت این دولت به دانشگاهها بازگشتهاند و برای اجرای نقشهی آشوب کاملا آمادهاند.
اکنون، این آزمون دولت آقای پزشکیان است که باید دید آیا میتواند محرکهایی مثل سرپرست دانشگاه تهران را مهار نموده، سرایت تنش را متوقف کند یا اجازه میدهد، مسئولانِ مورد وثوقش بر آتش اعتراض بدمند تا گُر گرفته و شعلهور شود؟
کاربردیگری اینگونه واکنش نشان داد:
ین دانشجوی عزیز توسط خفت گیرها کشته شده، حالا یه سری دارن فحش میدن که پلیس کجا بوده و چرا امنیت نداریم.. کیا؟! همونایی که دو سال پیش تو اغتشاشات بیانیه میدادن که مردم بریزید بیرون پلیس بکشید!!! .تجمع دانشجویان دانشگاه تهران در پی قتل یک دانشجو و درخواست برای افزایش امنیت.