شناسهٔ خبر: 71368278 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

رئیس سازمان بسیج:

فرهنگ ایثار و مقاومت ملت ایران زنده و پویا است

صاحب‌خبر -

جوان آنلاین: سردار غلامرضا سلیمانی در اجلاسیه شهید شاخص جامعه عشایری کشور در چهارمحال و بختیاری گفت: انقلاب اسلامی ایران تغییرات مهمی در هندسه قدرت جهانی ایجاد کرده است. 
به گزارش خبرگزاری بسیج، سردار غلامرضا سلیمانی، روز پنج‌شنبه در مراسم اجلاسیه شهید شاخص جامعه عشایری کشور «سردار شهید الیاس ارجمند»، در تشریح تاریخچه رژیم پهلوی و نفوذ انگلیس و امریکا در ایران، به کودتای ۱۲۹۹ و سرنگونی دولت ملی دکتر مصدق اشاره کرد و گفت: انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی (ره)، رژیم سلطنتی را سرنگون کرد و نظام جمهوری اسلامی را به عنوان یک نظام سیاسی نوین و مترقی معرفی کرد. 
سردار سلیمانی با اشاره به اینکه چالش‌ها و تهدیدات خارجی از جمله جنگ تحمیلی و ترور‌های داخلی نیز نتوانسته‌اند ملت ایران را از مسیر خود منحرف کنند گفت: ملت ایران با تأسی از فرهنگ عاشورا از آرمان‌های خود دفاع کرده‌اند. وی بر این نکته تأکید کرد: انقلاب اسلامی ایران به عنوان یک الگو برای دیگر ملت‌ها در جبهه مقاومت شناخته می‌شود و تأثیرات آن در تاریخ بشریت و منطقه قابل توجه است. سلیمانی به تهدیدات و چالش‌های اقتصادی و اجتماعی که ملت ایران در ۴۶ سال گذشته با آن مواجه بوده، اشاره کرد و افزود: نقش امریکا و رژیم صهیونیستی در ایجاد این مشکلات روشن است و این کشور‌ها با بسیج تمام ظرفیت‌های خود به دنبال ضربه زدن به ملت ایران هستند. اما ملت ایران با یاد شهدای خود و تلاش‌های شبانه‌روزی، این تهدیدات را خنثی کرده است. رئیس سازمان بسیج همچنین به تأثیرات فرهنگی انقلاب اسلامی در سطح جهانی و حمایت‌های بین‌المللی از ملت‌های مظلوم، به ویژه فلسطین، اشاره و تأکید کرد: انقلاب اسلامی ایران تغییرات مهمی در هندسه قدرت جهانی ایجاد کرده و این تغییرات به واسطه نقش شهدای دفاع مقدس و تلاش‌های ملت ایران ممکن شده است. وی در ادامه به عملیات‌های نظامی و فداکاری‌های سردار شهید الیاس ارجمند و دیگر نیرو‌های ایرانی در برابر دشمنان اشاره کرد و از افتخارات و موفقیت‌های آنان در دفاع از کشور تجلیل کرد. سردار سلیمانی بر این نکته تأکید کرد که فرهنگ ایثار و مقاومت ملت ایران همچنان زنده و پویا است و در برابر ظلم و ستم ایستادگی خواهد کرد.