به گزارش مشرق، این سیستم شامل نورافکنهای متحرک آسمانی با توان بیش از ۸۰۰ وات و قابلیت تغییر رنگ و جهت پرتاب نور است و دراین شب به کمک نورافکنهایی با قابلیت برنامهریزی و امکان هماهنگی نور و صوت، فضایی فرحبخش را برای شهروندان فراهم کرد.
علی صارمی، معاون فنی و طراحی شهری سازمان زیباسازی شهر تهران درباره استفاده از این فناوری نوین در بخش نخست پروژه میگوید: این تجهیزات برای اولین بار در کشور بهطور ویژه برای نورپردازی شهری در مناسبتهای مذهبی و فرهنگی وارد کشور شده و نصب آنها در میدان ولیعصر(عج) گام نخست در معرفی این تکنولوژی به تهران است.
او میافزاید: در ماههای آینده این نورافکنهای متحرک آسمانی در سایر میادین شاخص تهران نصب و تعداد آنها نیز افزایش مییابد. این اقدام علاوه بر زیبایی بصری به ایجاد جلوهای متفاوت در فضای شهری تهران کمک خواهد کرد.
مشابه کشورهای پیشرو جهان
به گفته معاون فنی و طراحی شهری سازمان زیباسازی شهر تهران، مشابه این تکنیک نورپردازی در میادین و ساختمانهای شاخص جهان اجرا میشود و می گوید: پایتخت کشور عزیزمان ایران اکنون بهعنوان یکی از شهرهای پیشرو در استفاده از این نوع تکنولوژی از این امکانات بهرهمند شده است.
صارمی تأکید میکند: این اقدام نوآورانه در راستای ارتقای زیباییشناسی شهری و ایجاد تجربههای بصری جدید برای شهروندان تهران صورت گرفته است و انتظار میرود با بهرهبرداری از این تجهیزات، تهران به شهری پیشرفتهتر و مدرنتر در زمینه طراحی و نورپردازی شهری تبدیل شود.