به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت، سیدرضا صالحی امیری، روز جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ در روز پایانی نمایشگاه، با حضور در سالنهای مختلف، ضمن گفتوگو با فعالان حوزه گردشگری، از ظرفیتها و دستاوردهای ارائهشده در این رویداد بازدید کرد.
وی در نخستین ساعات حضور خود از غرفههای مناطق آزاد کیش، قشم، ارس، اروند، انزلی و ماکو بازدید کرد و در دیدار با مدیرانعامل این مناطق، بر ضرورت تقویت تعاملات و همکاریهای گردشگری تأکید داشت.
سپس در غرفه انجمن دانشگاهها و انجمنهای دانشآموزی حاضر شد و ضمن گفتوگو با فعالان دانشجویی و دانشآموزی، دغدغههای آنها را شنید و از محصولات و صنایعدستی تولیدشده توسط آنها بازدید کرد.
توسعه گردشگری روستایی/ بازدید از روستای سهیلی
وزیر میراثفرهنگی همچنین از غرفه گردشگری روستایی که با محوریت روستای سهیلی (یکی از پرگردشگرترین روستاهای جزیره قشم با ۴۷ بومگردی) در نمایشگاه برپا شده بود، بازدید و با رئیس اداره محصولات گردشگری درباره ضرورت بهرهگیری از ظرفیتهای بومی و روستایی کشور گفتوگو کرد.
هوش مصنوعی و گردشگری/ بازدید از آواتار پاسخگوی گردشگری
استفاده از هوش مصنوعی، واقعیت افزوده (AR) و واقعیت مجازی (VR) در حوزه گردشگری از دیگر بخشهای نمایشگاه امسال بود که وزیر میراثفرهنگی از آن بازدید کرد. او در این بخش، از آواتار سخنگوی هوش مصنوعی که قابلیت پاسخگویی به سؤالات گردشگری را دارد، همچنین سیستم رجیستری هوشمند NFC، سامانه هوشمند ایونتهای کشوری و سرویسهای هوشمند رستوران و سرگرمی دیدن کرد و بر اهمیت فناوری دیجیتال در معرفی جاذبههای گردشگری کشور تأکید کرد.
امضای تفاهمنامه میان اردبیل و کیش برای توسعه گردشگری
در جریان این بازدید، تفاهمنامهای میان ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل و منطقه آزاد کیش به امضا رسید. برقراری پرواز کیش-اردبیل و بالعکس، تبادل گردشگر و انتقال تجربیات گردشگری از مهمترین محورهای این تفاهمنامه بود.
سفرهای کمپری و نقش آن در نشاط اجتماعی
وزیر میراثفرهنگی با حضور در کمپرهای مسافرتی مستقر در محوطه نمایشگاه، با مدیرعامل کانون جهانگردی و اتومبیلرانی درباره ترویج سفرهای کمپری و رفع موانع سفرهای ارزانقیمت گفتوگو کرد و آن را یکی از راهکارهای تقویت نشاط اجتماعی دانست.
نقش دانشگاهها در گردشگری سلامت/ تأکید بر تدوین سند جامع گردشگری سلامت
صالحیامیری در غرفه دانشگاههای علوم پزشکی از جمله تهران، ایران، شهید بهشتی، اصفهان و جندیشاپور اهواز حضور یافت و با ظرفیتهای ارائهشده در حوزه گردشگری سلامت آشنا شد.
او لزوم تدوین سند جامع گردشگری سلامت را برای انسجامبخشی، معرفی ظرفیتها و جذب دو میلیون گردشگر سلامت با هدف تحقق ۶ میلیارد دلار درآمد ارزی ضروری دانست.
همچنین شرکتهای خصوصی فعال در این حوزه، دستاوردهای خود را به وزیر میراثفرهنگی معرفی کردند.
تجربه مهماننوازی عربی در مضیف خوزستان
صالحی امیری در مضیف خوزستان که در سالن ۳۱A برپا شده بود، حضور یافت و ضمن آشنایی با فرهنگ و آداب و رسوم عربهای خوزستان، با قهوه تلخ و چای شیرین مورد پذیرایی قرار گرفت.
تشریح فرصتهای سرمایهگذاری در گردشگری آبی خوزستان
در پایان بازدید، فرصتهای سرمایهگذاری گردشگری آبی سازمان آب و برق خوزستان شامل جزیره و پلاژ سد شهید عباسپور، شهرک گردشگری گدار، مجتمع تفریحی اقامتی آریوبرزن، هتل مارون، مجتمع تاریخی کوشک حمیدیه و مجتمع تفریحی منیخ آبادان که در قالب قراردادهای مشارکت عمومی-خصوصی برای سرمایهگذاران ارائه شده بود، به وزیر میراثفرهنگی معرفی شد.
انتهای پیام